Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilmeniz gerekenler
Copilot'un GPT-4 modeli artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.
Copilot'ın Yaratıcı ve Hassas modları neredeyse tamamen GPT-4-Turbo modelini kullanırken, Dengeli mod yalnızca belirli durumlarda GPT-4-Turbo'yu kullanır.
Windows'ta (veya web'de) GPT-4'ü ücretsiz...
Bilmeniz gerekenler
Adobe, kullanıcıların metin komutlarıyla müzik oluşturmasına ve bunları kapsamlı bir şekilde düzenlemesine olanak sağlayacak bir yapay zeka projesi olan Project Music GenAI Control üzerinde çalıştığını duyurdu.
Düzenleme araçlarından bazıları, referans melodilerle çalışmaya...
Bilmeniz gerekenler
Windows Fotoğraflar uygulamasında Generative Erase adı verilen yeni bir yapay zeka destekli görüntü düzenleme aracı bulunmaktadır.
Generative Erase ile kullanıcılar, yapay zekanın gücünden yararlanarak görüntülerini düzenleyebilir, değiştirebilir ve fotoğraflarından dikkat...
Google'ın yapay zeka deneyleri, uzun süredir kullandığı birçok hizmetine de yansıyor. Google, Workspace kullanıcılarının yararına olacak şekilde, yapay zekanın metin içeren e-postalar taslağı oluşturmasının yanı sıra, yakında sesinizi kullanarak da metni dikte etmenize olanak sağlayacak yeni bir...
Google'ın yapay zekâ destekli hizmetlerinde, Arama Üretken Deneyimi'nden Lens'teki Çoklu Aramaya ve Bard ile Asistan'a kadar birçok seçenek mevcut. Ancak yakın zamanda duyurulan 'Çemberden Aramaya' özelliği, aramayı basitleştirdiği ve bir şeyleri arama sürecini inanılmaz derecede kolaylaştırdığı...
android circle to search özelliği
circle to search hangi telefonlarda var
circle to search nasıl kullanılır
google circle to search nedir
google ekran arama özelliği
Wi-Fi hızlarınızın hızlı olduğunu düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Çünkü Wi-Fi 7 burada ve eski hız göstergelerine meydan okuyor. Çoklu Bağlantı Çalışması, 320 MHz maksimum kanal bant genişliği, önceki nesillere kıyasla eşi görülmemiş hızlar ve tüm bunların ne kadar büyük bir sıçrama olduğu...
WhatsApp'ın son gizlilik politikası güncellemesinden sonra Telegram'a geçmeye karar veren birçok kişiden biriyseniz, kesinlikle yalnız değilsiniz. Signal ve Telegram gibi rakip mesajlaşma uygulamaları güvenli, gizli ve en önemlisi ücretsiz bir seçenek sunduğundan, kullanıcıların bu popüler...
Geçtigimiz yıllarda, WhatsApp'ın Gizlilik Politikası'nda yaptığı son değişikliklerden sonra gündeme gelen Signal uygulaması, giderek daha fazla kullanıcı Facebook'a ait mesajlaşma platformundan uzaklaşmayı ve alternatifler aramayı tercih ediyor. Yaygın olarak kullanılan iki alternatiften biri...
Google, kuruluşundan beri veri güvenliği ve gizliliğini savunuyor. Birçok kişi Google'ı söylediklerini uygulamamakla eleştirirken, bazı güvencelere ve iç huzuruna kesinlikle ihtiyacımız var. Google'ın yeni VPN ( Sanal Özel Ağ ) hizmeti tam da bunu vaat ediyor.
Henüz çok erken ve hizmet hakkında...
Facebook Messenger, dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Başlangıçta Messenger, ana şirket Facebook'un bağımsız bir alt bölümüydü. Şimdi ise Facebook, onu ayrı bir uygulama haline getirdi. Kullandığınız işletim sistemi ( Android veya iOS ) ne olursa olsun...
Sevebilirsiniz ya da nefret edebilirsiniz, ancak TikTok'un sosyal ağ dünyasında yarattığı etkiyi görmezden gelemezsiniz. TikTok, YouTube kadar rafine değil ve çoğu zaman utanç verici içerikler üretiyor. Ancak özgürlük ve erişilebilirlik söz konusu olduğunda, hiçbir video paylaşım platformu...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı özellik ekle" bölümünün yanındaki " Özellikleri...
Android kullanıcısıysanız, Wi-Fi'ye bağlanırken zaman zaman kimlik doğrulama hatasıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, doğru şifreyi girdikten ve daha önce Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra bile , yeniden bağlanmayı deneseniz bile şimdi bağlanamamanız anlamına gelir. Bu size tanıdık geliyorsa, bu...
1. Müzik Görselleştirmeyi Etkinleştirin
Nothing Phone'daki (1) Glyph ışıklarının kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilen birkaç özelliği vardır. Ancak, gizli bir özelliği etkinleştiren bir sürpriz özellik de mevcuttur: Müzik Görselleştirme. Etkinleştirildiğinde, Glyph ışıkları telefonda çaldığınız...
Temel Çözümleri Deneyin
Messenger uygulamasını güncelleyin: Android veya iPhone'unuzda Facebook uygulamasının eski bir sürümünü kullanmak, Messenger uygulamasında "Bu medya artık kullanılamıyor" hatasına neden olabilir. Bu nedenle, Facebook uygulamasını Play Store'dan (Android) veya App...
facebook messenger medya hatası
messenger dosya gönderme sorunu
messenger fotoğraf yüklenmiyor
messenger medya yükleme sorunu
messenger video gönderilmiyor
1. Çözüm Yöntemi: Android Sürümünü Güncelleyin
İndirmeye çalıştığınız uygulama, Android işletim sisteminin eski bir sürümüyle uyumlu olmayabilir. Android cihazınızı kontrol edin ve en son sürüme güncelleyin.
Ayarlar > Cihaz Hakkında bölümüne gidin ve mevcut güncellemeleri kontrol edin.
2...
android uygulama uyumsuzluk sorunu
android uyumsuz uygulama hatası
cihazınız bu sürümle uyumlu değil çözümü
google play uyumluluk hatası
play store uyumlu değil hatası
Ben şuan 2.6.0 Sürümü kullanıyorum. Evet Rom da bazı hatalar var. Bunların en belirgini Ekran Videosu Çekme Problemi bu yüzden kurmadım ki zaten bunu da yapacaklar. Rom da kısa bir süre sonra ciddi bir güncelleme olacak diye tahmin ediyorum ve birçok hata giderilecek. Yapımcı bu şekilde bilgi...