Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? 15 Harika CMD Komut Sistemi - CMD Hileleri Kullanımı

En İyi CMD Kısayolları Yukarıdaki komutlar CMD'de birçok görevi kolaylıkla yürütmenize yardımcı olurken, aracın kendisini verimli bir şekilde kullanmak için birkaç kısayolu da bilmeniz gerekir. İşte aracı kolaylıkla kullanmanıza yardımcı olabilecek CMD'deki on klavye kısayolu! Ctrl + C: Geçerli...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? 15 Harika CMD Komut Sistemi - CMD Hileleri Kullanımı

Başlamadan önce aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. Aşağıdaki komutlardan herhangi birini yürütürken, Komut İstemi'ni yönetici olarak açtığınızdan emin olun. Uygulamaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin . Bir komuta (file_path veya folder_path) dosyanın veya...
  3. CaN

Nasıl Yapılır? Word'de Parchment Arkaplan Efekti Nasıl Uygulanır?

Microsoft Word'de Parchment Arka Plan Efektinin Uygulanması Adım 1. Şeritte Tasarım sekmesini seçin . Adım 2: Arayüzün sağ tarafında bulunan Sayfa Rengi için küçük oka tıklayın ve Dolgu Efektleri'ni seçin. Adım 3. Dolgu Efektleri kutusunda, Doku sekmesine tıklayın > Parşömen dokusu >...
  4. CaN

Nasıl Yapılır? Windows'ta Sürücü Eşlemenin Anlamı Nedir ve Nasıl Faydalıdır?

Windows'ta Sürücüyü Eşlemenin Anlamı Nedir? Windows'ta bir sürücüyü eşlemek, bir bilgisayarın dosyalarını bir ağa koymak ve başka bir bilgisayarda yerel sürücü olarak kullanılabilir hale getirmek anlamına gelir. Eşlenen sürücü, bilgisayarınızdaki C: sürücüsü gibi diğer yerel sürücülerle aynı...
  5. CaN

Çözüldü Oneui 7 hak.

@kung Abi bakabilirmisin.
  6. CaN

Uygulama Google Camera 9.3

There is no problem downloading the file now, brother. Can you check it?
  7. CaN

Uygulama Google Camera 9.3

It will be checked and informed, brother.
  8. CaN

Nasıl Yapılır? Windows'da NSLookup Komutunu Kullanarak Bir Etki Alanının IP Adresi Nasıl Bulunur?

1. Yöntem : Hızlı Rapor Adım 1: Çalıştır istemini açın (Win + R), wt yazın ve Windows Terminal'i açmak için Enter'a basın. Adım 2: nslookup google.com yazın ve Enter'a basın. Adım 3: Size Google.com'un IP adresini gösterecektir. Ancak bu, google.com'un barındırıldığı sunucunun IP...
  9. CaN

Nasıl Yapılır? Xiaomi ShareMe Uygulaması Android'de Dosya ve Veri Aktarımı İçin Nasıl Kullanılır?

İki telefon arasında dosya aktarımı nasıl yapılır ? Çoğumuz için WhatsApp, sınırlamalarına rağmen en uygulanabilir çözümlerden biri gibi görünüyor. Birincisi, iyi bir İnternet bağlantısına bağlı olmanız gerekir. İkincisi, geleneksel yöntemle aktarım yaparsanız, özellikle bir resim veya videoysa...
  10. CaN

Nasıl Yapılır? Snapseed Kullanarak Fotoğraflara Filigran Nasıl Eklenir? - Android

1. Yöntem : Snapseed'de Filigran Olarak Logo Kullanma Çoğu logo zaten PNG formatındadır. Ancak, hazır bir tane yoksa, Windows'ta Paint 3D'de veya Canva gibi çevrimiçi bir araç kullanarak kolayca özel bir logo oluşturabilirsiniz. Logonuz hazır olduğunda, onu Android cihazınıza aktarın. İşiniz...
  11. CaN

Uygulama Samsung Galaxy Notes v4.4.25.93

Rica ederim hocam.
  12. CaN

Uygulama Samsung Voice Recorder v21.5.70.46

Rica ederim hocam
  13. CaN

Nasıl Yapılır? WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir? - IOS

iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir? iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin: Adım 1: iOS cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın ve Genel seçeneğini...
  14. CaN

Nasıl Yapılır? WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir? - Android

Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Ancak mobildeki arayüzü çok...
  15. CaN

Nasıl Yapılır? Google Play Hizmetlerini Manuel Olarak Güncelleme Yöntemleri

1. Yöntem : Play Store'u Kullanarak Google Play Hizmetlerini Güncelleyin Google Play Hizmetlerini güncellemenin en kolay yollarından biri Google Play Store'dandır. Ancak, Google Play Store'da Play Hizmetlerini ararsanız, doğrudan bulamayabilirsiniz. Bu durumda, Ayarlar uygulamasını kullanarak...
  16. CaN

Nasıl Yapılır? Google Play Oturum Açmama İzin Vermiyor Hatasını Düzeltmenin Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Ağ bağlantısını kontrol edin: İnternet bağlantınız stabil değilse veya sorun yaşıyorsanız Play Store'a giriş yapamazsınız. Cihazı yeniden başlatın: Soruna neden olan bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak sorunu çözmenize yardımcı olacaktır. Cihazı güncelleyin: Hatasız...
  17. CaN

Çözüldü Oneui 7 hak.

Aynen gerçekten Noble Rom Gerçek Anlamada Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi cihazlarını yeniden kullanıma kazandırdı bu Noble Rom.
  18. CaN

Çözüldü Oneui 7 hak.

Muhtemel Gelecek. Kullanılan Alt Rom S22 Serisi ve S21 Serisi cihazlara gelecek ve onlara gelmesine müteakip Noble Rom da buna karşılık OneUI 7.0 çıkabilir. Tabi bunları varsayım üzerine konuşuyorum çıkar yada çıkmaz birşey diyemem.
  19. CaN

Nasıl Yapılır? Google Play Hizmetleri Güncellenmiyor Sorununu Düzeltme Yöntemleri

Ön Düzeltmeler Telefonu Yeniden Başlatın : Telefonunuzu yeniden başlatmak, sistemi yenileyerek birçok küçük sorunu çözebilir. Telefon yeniden başlatıldıktan sonra, Google Play Hizmetlerini tekrar güncellemeyi deneyin. Depolamayı Kontrol Edin : Yetersiz depolama alanı güncellemeleri...
  20. CaN

Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Gelen Aramalar Ekranda Görünmüyor Sorununu Düzeltme Yöntemleri

1. Düzeltme Yöntemi : Gelen Aramalar için Bildirimleri Etkinleştirin Android cihazınızda gelen arama bildirimlerini devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Adım 1: Ana ekranınızdaki Telefon uygulaması simgesine dokunup basılı tutun ve Uygulama Bilgileri'ni seçin. Adım 2: Bildirimler'e dokunun ...
Üst Alt