Arama sonuçlarınız

1. CaN

Farklar Snapdragon 8 Elite (Gen 4) vs Snapdragon 8 Gen 2: Yeni Nesil Güç Karşısında Eskimeyen Performans

📱 Snapdragon 8 Elite (Gen 4) vs Snapdragon 8 Gen 2: Yeni Nesil Güç Karşısında Eskimeyen Performans Mobil teknoloji dünyasında her yeni nesil işlemciyle birlikte performans, verimlilik ve yapay zekâ seviyelerinde dikkat çekici sıçramalar yaşanıyor. Qualcomm’un 2024 sonlarında tanıtmaya...
  2. CaN

Rom Noble 4.3 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel

Çıkar çıkmaz ekleyeceğim hocam... umarım dediğiniz gibi olur. Banka vs uygulamalar sorun olmaz.
  3. CaN

Rom Noble 4.3 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel

Rica ederim hocam. Yakında yeni sürümü çıkacak Android 15 ile gelecek... Bizi takipte kalın.
  4. CaN

Farklar Apple A18 vs A17 Pro: iPhone’un Yeni Gücü Ne Kadar İlerledi? - Detaylı Karşılaştırma

⚔️ Apple A18 vs A17 Pro: iPhone’un Yeni Gücü Ne Kadar İlerledi? Apple, her yıl yeni iPhone serisiyle birlikte mobil işlemcilerini de güncelliyor. A17 Pro, iPhone 15 Pro serisiyle tanıtılmış ve ilk defa donanımsal ışın izleme (Ray Tracing) özelliğiyle dikkat çekmişti. Ancak 2024 sonbaharında...
  5. CaN

Farklar Snapdragon 8 Gen 4 (Elite) vs Google Tensor G4: Hangi İşlemci Daha Güçlü?

⚔️ Snapdragon 8 Gen 4 (Elite) vs Google Tensor G4: Hangi İşlemci Daha Güçlü? 2025 yılı, mobil işlemciler açısından ciddi sıçramaların yaşandığı bir yıl oldu. Özellikle Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4, yani “Elite” serisi ile tanıtılan yeni nesil işlemcisi, özel Nuvia mimarisi sayesinde büyük bir...
  6. CaN

Farklar Snapdragon 7s Gen 2 vs Dimensity 7300 – Hangi İşlemci Daha İyi? (Detaylı Karşılaştırma)

📱 Snapdragon 7s Gen 2 vs Dimensity 7300 – Hangi İşlemci Daha İyi? (Detaylı Karşılaştırma) Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir kısmı artık sadece marka ya da kamera sayısına değil, telefonun kalbinde yatan işlemciye göre tercih yapıyor. Çünkü bir işlemci sadece hız değil; kamera kalitesi...
  7. CaN

Farklar Snapdragon 8s Gen 3 vs Snapdragon 8 Gen 3 Karşılaştırması: Fark Ne Kadar Büyük?

⚔️ Snapdragon 8s Gen 3 vs Snapdragon 8 Gen 3 Karşılaştırması: Fark Ne Kadar Büyük? Qualcomm, 2024 yılında Snapdragon 8 Gen 3 ile amiral gemisi segmentinde çıtayı yükseltti. Ardından, daha uygun fiyatlı amiral gemileri için geliştirilen Snapdragon 8s Gen 3 modelini tanıttı. Aynı jenerasyon...
  8. CaN

Farklar Snapdragon 7s Gen 3 vs Dimensity 7300 Detaylı Karşılaştırma

📱 Snapdragon 7s Gen 3 vs Dimensity 7300 Karşılaştırması: Orta Segmentin Yeni Kralları Mobil işlemci pazarında orta segment rekabeti 2024 yılında iyice kızıştı. Qualcomm'un Snapdragon 7s Gen 3 yongası ve MediaTek'in Dimensity 7300 modeli, fiyat/performans oranı yüksek cihazlara güç vererek...
  9. CaN

Farklar Snapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 8400 Ultra Detaylı Karşılaştırma

📱 Snapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 8400 Ultra Karşılaştırması: Hangi İşlemci Daha Güçlü? Mobil dünyada performans savaşı hız kesmeden devam ediyor. 2024'ün sonlarında tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 ve MediaTek Dimensity 8400 Ultra, orta-üst segmentteki akıllı telefonlar için geliştirilmiş iki...
  10. CaN

Duyuru Bakım ve Sürüm Güncelleme

01 - 02 Haziran 2025 tarihleri arasında gece başlayacak planlı Sunucu Bakımı ve Sürüm Yükseltme işlemleri icra edilecek. Bu süre içerisinde kesintiler ve yavaşlamalar meydana gelebilir. Forum Sayfası bu işlemler sırasında kapalı kalacak. Aksaklık ve veri kaybı olmadan yapılan bu bakımlar...
  11. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Rica ederim hocam Noble 4.3 sürümü var onu deneyebilirsiniz o en son sürüm
  12. CaN

Farklar Snapdragon 7 Gen 3 vs Dimensity 7300 Detaylı Karşılaştırması

🔧 Temel Özellikler Özellik Snapdragon 7 Gen 3 Dimensity 7300 Çıkış Tarihi Kasım 2023 Mayıs 2024 Üretim Süreci 4nm (TSMC) 4nm (TSMC) Mimari ARMv9 ARMv9-A 5G Desteği Var Var Maks. RAM LPDDR5 @ 3200 MHz LPDDR5 @ 3200 MHz Depolama UFS 3.1 UFS 3.1 🧠 CPU Karşılaştırması Özellik...
  13. CaN

Farklar Snapdragon 8s Gen 4 ve Snapdragon 8 Elite (Gen 4) Detaylı Karşılaştırma

📊 Genel Karşılaştırma Tablosu Özellik Snapdragon 8 Gen 4 (Elite) Snapdragon 8s Gen 4 Üretim Süreci TSMC 3nm N3E TSMC 4nm CPU Yapısı Oryon CPU (2+6 yapı) 1x Cortex-X4 + 4x A720 + 3x A520 En Yüksek Frekans ~3.8 GHz (tahmini, henüz resmi değil) ~3.0 GHz GPU Adreno 830 Adreno 735 Yapay...
  14. CaN

Farklar Apple'ın M1 Çipi ile A16 Bionic Çipini Detaylı Karşılaştırması

🧠 Genel Bakış Özellik Apple M1 Apple A16 Bionic Çıkış Tarihi Kasım 2020 Eylül 2022 Kullanıldığı Cihazlar MacBook Air, iPad Pro, Mac Mini, iMac 24", vs. iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max Mimari ARMv8.4-A ARMv8.6-A Üretim Süreci 5nm (TSMC N5) 4nm (TSMC N4 - gelişmiş 5nm) Transistör...
  15. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Android 15 OneUI 7 - Nexsus Custom Rom

Rica ederim hocam. Her daim yardımcı olmak isteriz...
  16. CaN

Valla hocam ben kendi telefonum da kullanıyorum. O kadar işlem vs yaptım hiç bir sıkıntı çekmedim. Daha önce VulCan Rom kullandım, o romdan geçtim. O rom da bazı sorunlar vardı kamera vs ama Nexsus da şuana kadar beni zor duruma düşürecek hiç bir sorun görmedim. Bankacılık işlemi bende sürekli...
  17. CaN

Bende Samsung Galaxy Note 20 Ultra kullanıyorum. Bu rom gerçekten çok başarılı. Evet kurulum biraz kafa karıştırıcı olabilir ama YouTube'dan vs işlemlerin nasıl olacağına bakabilirsiniz. Fırsatım olsa kendim video çekeceğim kurulum için ama inanın bunun için Fırsatım yok. Kurulum notlarına...
  18. CaN

Şuan an halen kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Hocam muhtemelen bi işlemde yanlışlık yaptınız o yüzden sorunlar çıktı. Bende güzelce kurulum notlarını yeniden Gözden geçirip romu yeniden kurabilirsiniz.
  19. CaN

Nasıl Yapılır? "Google Play İşlemi Tamamlanamıyor" Hatasını Düzeltme Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Ödeme bilgilerinizi doğrulayın : Google Play Store'da satın alma işleminiz için doğru ödeme ayrıntılarını girdiğinizden emin olun. Ayrıca, satın almaya çalıştığınız uygulama/hizmetin maliyetini karşılamak için yeterli paranız olduğunu doğrulayın. Wi-Fi ve mobil veri arasında...
  20. CaN

Nasıl Yapılır? MIUI Ekran Kaydedicisinin Sesi Yok Hatası Nasıl Düzeltilir?

Temel Düzeltmeler Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Ekran Kaydedici uygulamasını etkileyen hatalardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Mikrofonu kapatmadığınızdan emin olun: Ekran kayıtları için ses kaynağını mikrofon olarak seçtiyseniz, parmaklarınızın veya kılıfın...
Üst Alt