Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📱 Snapdragon 8 Elite (Gen 4) vs Snapdragon 8 Gen 2: Yeni Nesil Güç Karşısında Eskimeyen Performans
Mobil teknoloji dünyasında her yeni nesil işlemciyle birlikte performans, verimlilik ve yapay zekâ seviyelerinde dikkat çekici sıçramalar yaşanıyor. Qualcomm’un 2024 sonlarında tanıtmaya...
⚔️ Apple A18 vs A17 Pro: iPhone’un Yeni Gücü Ne Kadar İlerledi?
Apple, her yıl yeni iPhone serisiyle birlikte mobil işlemcilerini de güncelliyor. A17 Pro, iPhone 15 Pro serisiyle tanıtılmış ve ilk defa donanımsal ışın izleme (Ray Tracing) özelliğiyle dikkat çekmişti. Ancak 2024 sonbaharında...
⚔️ Snapdragon 8 Gen 4 (Elite) vs Google Tensor G4: Hangi İşlemci Daha Güçlü?
2025 yılı, mobil işlemciler açısından ciddi sıçramaların yaşandığı bir yıl oldu. Özellikle Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4, yani “Elite” serisi ile tanıtılan yeni nesil işlemcisi, özel Nuvia mimarisi sayesinde büyük bir...
google tensor g4
snapdragon 8 gen 4 (elite)
snapdragon 8 gen 4 (elite) vs google tensor g4 detaylı özellikler
snapdragon 8 gen 4 (elite) vs google tensor g4 karşılaştırma
📱 Snapdragon 7s Gen 2 vs Dimensity 7300 – Hangi İşlemci Daha İyi? (Detaylı Karşılaştırma)
Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir kısmı artık sadece marka ya da kamera sayısına değil, telefonun kalbinde yatan işlemciye göre tercih yapıyor. Çünkü bir işlemci sadece hız değil; kamera kalitesi...
snapdragon 7s gen 2
snapdragon 7s gen 2 vs dimensity 7300
snapdragon 7s gen 2 vs dimensity 7300 detaylı karşılaştırma
snapdragon 7s gen 2 vs dimensity 7300 hangi i̇şlemci daha i̇yi
vs dimensity 7300
⚔️ Snapdragon 8s Gen 3 vs Snapdragon 8 Gen 3 Karşılaştırması: Fark Ne Kadar Büyük?
Qualcomm, 2024 yılında Snapdragon 8 Gen 3 ile amiral gemisi segmentinde çıtayı yükseltti. Ardından, daha uygun fiyatlı amiral gemileri için geliştirilen Snapdragon 8s Gen 3 modelini tanıttı. Aynı jenerasyon...
snapdragon 8 gen 3 özellikleri
snapdragon 8s gen 3 özellikleri
snapdragon 8s gen 3 vs snapdragon 8 gen 3
snapdragon 8s gen 3 vs snapdragon 8 gen 3 karşılaştırma
📱 Snapdragon 7s Gen 3 vs Dimensity 7300 Karşılaştırması: Orta Segmentin Yeni Kralları
Mobil işlemci pazarında orta segment rekabeti 2024 yılında iyice kızıştı. Qualcomm'un Snapdragon 7s Gen 3 yongası ve MediaTek'in Dimensity 7300 modeli, fiyat/performans oranı yüksek cihazlara güç vererek...
📱 Snapdragon 8s Gen 3 vs Dimensity 8400 Ultra Karşılaştırması: Hangi İşlemci Daha Güçlü?
Mobil dünyada performans savaşı hız kesmeden devam ediyor. 2024'ün sonlarında tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 ve MediaTek Dimensity 8400 Ultra, orta-üst segmentteki akıllı telefonlar için geliştirilmiş iki...
detaylı karşılaştırma
dimensity 8400 ultra
snapdragon 8s gen 3
snapdragon 8s gen 3 ve dimensity 8400 ultra detaylı bilgi
snapdragon 8s gen 3 vs dimensity 8400 ultra
01 - 02 Haziran 2025 tarihleri arasında gece başlayacak planlı Sunucu Bakımı ve Sürüm Yükseltme işlemleri icra edilecek. Bu süre içerisinde kesintiler ve yavaşlamalar meydana gelebilir. Forum Sayfası bu işlemler sırasında kapalı kalacak. Aksaklık ve veri kaybı olmadan yapılan bu bakımlar...
🔧 Temel Özellikler
Özellik
Snapdragon 7 Gen 3
Dimensity 7300
Çıkış Tarihi
Kasım 2023
Mayıs 2024
Üretim Süreci
4nm (TSMC)
4nm (TSMC)
Mimari
ARMv9
ARMv9-A
5G Desteği
Var
Var
Maks. RAM
LPDDR5 @ 3200 MHz
LPDDR5 @ 3200 MHz
Depolama
UFS 3.1
UFS 3.1
🧠 CPU Karşılaştırması
Özellik...
📊 Genel Karşılaştırma Tablosu
Özellik
Snapdragon 8 Gen 4 (Elite)
Snapdragon 8s Gen 4
Üretim Süreci
TSMC 3nm N3E
TSMC 4nm
CPU Yapısı
Oryon CPU (2+6 yapı)
1x Cortex-X4 + 4x A720 + 3x A520
En Yüksek Frekans
~3.8 GHz (tahmini, henüz resmi değil)
~3.0 GHz
GPU
Adreno 830
Adreno 735
Yapay...
🧠 Genel Bakış
Özellik
Apple M1
Apple A16 Bionic
Çıkış Tarihi
Kasım 2020
Eylül 2022
Kullanıldığı Cihazlar
MacBook Air, iPad Pro, Mac Mini, iMac 24", vs.
iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
Mimari
ARMv8.4-A
ARMv8.6-A
Üretim Süreci
5nm (TSMC N5)
4nm (TSMC N4 - gelişmiş 5nm)
Transistör...
Valla hocam ben kendi telefonum da kullanıyorum. O kadar işlem vs yaptım hiç bir sıkıntı çekmedim. Daha önce VulCan Rom kullandım, o romdan geçtim. O rom da bazı sorunlar vardı kamera vs ama Nexsus da şuana kadar beni zor duruma düşürecek hiç bir sorun görmedim. Bankacılık işlemi bende sürekli...
Bende Samsung Galaxy Note 20 Ultra kullanıyorum. Bu rom gerçekten çok başarılı. Evet kurulum biraz kafa karıştırıcı olabilir ama YouTube'dan vs işlemlerin nasıl olacağına bakabilirsiniz. Fırsatım olsa kendim video çekeceğim kurulum için ama inanın bunun için Fırsatım yok. Kurulum notlarına...
Şuan an halen kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Hocam muhtemelen bi işlemde yanlışlık yaptınız o yüzden sorunlar çıktı. Bende güzelce kurulum notlarını yeniden Gözden geçirip romu yeniden kurabilirsiniz.
Temel Düzeltmeler
Ödeme bilgilerinizi doğrulayın : Google Play Store'da satın alma işleminiz için doğru ödeme ayrıntılarını girdiğinizden emin olun. Ayrıca, satın almaya çalıştığınız uygulama/hizmetin maliyetini karşılamak için yeterli paranız olduğunu doğrulayın.
Wi-Fi ve mobil veri arasında...
google play i̇şlemi tamamlanamıyor
google play i̇şlemi tamamlanamıyor hatası
google play i̇şlemi tamamlanamıyor hatası çözüm
google play i̇şlemi tamamlanamıyor hatasını düzeltme
how to fix "google play transaction unable to complete" error
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Ekran Kaydedici uygulamasını etkileyen hatalardan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
Mikrofonu kapatmadığınızdan emin olun: Ekran kayıtları için ses kaynağını mikrofon olarak seçtiyseniz, parmaklarınızın veya kılıfın...