Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım N985F Son sürümde Vulcan v3 rom hk.

Anlattığınız durum oldukça yaygın bir "rollback" yani "önceki sürüme dönüş engeli" sorunu olabilir. Son sürüm G serisi ROM'larda (örnek: N985FXXSGHYD1) bu tip durumlar Samsung tarafından bootloader (BL) versiyon kilidi nedeniyle yaşanır. Şimdi adım adım sebebi ve çözüm yollarını açıklayayım: 📌...
  2. CaN

🔧 Sorunun Özeti Cihaz: Galaxy Note 20 Ultra (SM-N985F) Mevcut ROM: Endonezya kaynaklı 5 parçalı XXSGHYD1 ROM (muhtemelen Android 14/15 tabanlı G serisi) Yükleme aracı: Odin (muhtemelen 3.14.1 veya üstü) ROM yüklemesi: Odin ile stock ROM yüklenmiş, fakat custom ROM (Vulkan, Extreme Nexus)...
  3. CaN

Abi log yani hata kısmını kopyalayıp buradan bana gönderir misin. Resilerden okunmuyor.
  4. CaN

Merhaba, N985F yani Note20 Ultra için yaşadığın durum oldukça yaygın bir sorun olabilir. Kısaca açıklayayım: 🔹 FXXSGHYD1 ROM’un yüklenememesi genelde şu nedenlerle olur: Bu ROM cihazının CSC (ülke kodu) ile uyumlu olmayabilir. Telefonun bootloader versiyonu daha eski olabilir ve bu ROM daha...
  5. CaN

Çözüldü sm-g977b galaxy s10 5g hat çekmiyor

Valla hocam S10 için Telegram Grupları var oralardan araştırma yapabilirsin.
  6. CaN

Çözüldü sm-g977b galaxy s10 5g hat çekmiyor

Maalesef bu konu ile ilgili size yardımcı olamayacağım hocam. IMEI İşlemini yapan yerlerde o patch dosyaları mevcut. O tip işlemleri pek takip etmiyorum ...
  7. CaN

Magisk KernelSU Magisk integrity Box v10.1 - Google integrity Fix v10.1 - 16.07.2025

Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor. Özellikle rootlu, modifiye edilmiş veya özel ROM kullanılan cihazlarda uygulamaların çalışmasını engelleyen sistemlerin başında Google Play Integrity API ve buna karşı geliştirilmiş çözümlerden biri olan...
  8. CaN

Uygulama KernelSU Magisk integrity Box v10.1 - Google integrity Fix

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: KernelSU Magisk integrity Box v10.1 - Google integrity Fix - Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor... Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  9. CaN

Nasıl Yapılır? Android Telefonlarda Farklı Uygulamalar İçin Farklı Bildirim Sesleri Değiştirme Yöntemleri

2. Yöntem : Uygulama Ayarlarından Bazı Android uygulamaları, varsayılan bildirim tonlarını değiştirmek için yerleşik bir ayar sunar. Böylece bildirim tonunu uygulama içinden de özelleştirebilirsiniz. Uygulamanız izin veriyorsa, bildirim tonlarını tek tek kişiler için bile özelleştirebilirsiniz...
  10. CaN

Nasıl Yapılır? Android Telefonlarda Farklı Uygulamalar İçin Farklı Bildirim Sesleri Değiştirme Yöntemleri

Telefonlarımızda yüklü bu kadar çok uygulama varken , bir bildirim yağmuru kafamızı karıştırabilir. Hangi uygulamanın hangi bildirimi gönderdiğini ve önemli olup olmadığını anlamak zor. Hayatımı kolaylaştırmak için her uygulama için farklı bildirim tonları kullanıyorum. Aynısını mı istiyorsunuz...
  11. CaN

Nasıl Yapılır? Telefonunuzda Bir Uygulamayı Zorla Durdurduğunuzda Ne Olur?

Bir Uygulamayı Zorla Durdurmak Ne Anlama Gelir? Uygulamalar ve işlemleri, uygulamadan çıktığınızda veya uygulama değiştiriciden kapattığınızda tamamen sonlandırılmaz. Arka planda çalışan bazı işlemler (örneğin, bekleyen bir indirme, müzik çalma) çalıştıran bir uygulama, kapatıldıktan sonra...
  12. CaN

Nasıl Yapılır? Google Fotoğraflar Değişiklikleri Kaydedememe Hatası için Çözüm Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Google Fotoğraflar için önbelleği temizleme: Google Fotoğraflar uygulama bilgilerini açın > Depolama ve önbellek > Önbelleği temizle öğesine dokunun. Fotoğraflar uygulamasını kapatıp yeniden başlatın: Bu, uygulamanın telefonunuzda yeni bir başlangıç yapmasını sağlayacaktır...
  13. CaN

Uygulama KernelSU Magisk integrity Box v9 - Google integrity Fix

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: KernelSU - Magisk integrity Box - Google integrity Fix V9 - Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor... Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  14. CaN

Magisk KernelSU Magisk integrity Box v9 - Google integrity Fix V9 - 11.07.2025

Android dünyasında güvenlik ve sahtecilik tespiti her geçen gün daha da önem kazanıyor. Özellikle rootlu, modifiye edilmiş veya özel ROM kullanılan cihazlarda uygulamaların çalışmasını engelleyen sistemlerin başında Google Play Integrity API ve buna karşı geliştirilmiş çözümlerden biri olan...
  15. CaN

Wallpaper Kas Gücü ve Estetik: En İyi Dodge Challenger Duvar Kağıtları

Amerikan kas arabalarının efsanelerinden biri olan Dodge Challenger, güçlü motoru, kaslı tasarımı ve ikonik duruşuyla otomobil tutkunlarının gözdesidir. Bu etkileyici aracın farklı modellerini ve renk varyasyonlarını içeren Dodge Challenger duvar kağıtları, hem performansın hem de estetiğin...
  16. CaN

Wallpaper Joker Duvar Kağıtları: Kaosun Sanat Hâline Geldiği Anlar

Joker, çizgi roman dünyasının en karmaşık ve unutulmaz kötü karakterlerinden biri olarak yalnızca Gotham şehrini değil, sinema tarihini de derinden etkilemiştir. Psikolojik derinliği, karanlık mizah anlayışı ve kaosa duyduğu saplantılı tutkusuyla Joker; hem korkutucu hem de büyüleyici bir...
  17. Joker - Resim

Joker - Resim

Geri
Üst Alt