Arama sonuçlarınız

1. 20250710_094325.webp

20250710_094325.webp

2. CaN

Çözüldü Önceki Rom a dönüş hk.

📱 Samsung Galaxy Cihazlarda Android Sürümünü Düşürme (Downgrade) – Detaylı Rehber Samsung Galaxy cihazlarda Android sürümünü düşürmek, yani daha önceki bir yazılım versiyonuna dönmek birçok kullanıcı için ihtiyaç olabilir. Örneğin Haziran ayında gelen bir güncelleme sonrası cihazda yavaşlama...
  3. CaN

Deneyip bilgi verirseniz sevinirim hocam.
  4. CaN

Odin ile bir önceki sürüm romu yükleyebilirsiniz hocam. Ben daha önce yükledim. YouTube video vardı. Bazen ektra işlemler gerekiyor.
  5. CaN

Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Odin ile Stok Rom Yükleyerek Geçebilirsiniz hocam. Ben daha önce bu şekilde geçiş yaptım.
  6. CaN

Wallpaper Black BMW Duvar Kağıdı – Gücün ve Asaletin Arka Planla Buluşması

Siyah BMW duvar kağıtları, otomobil tutkunlarının ekranlarını lüks, güç ve zarafetle buluşturan en popüler görsel tercihler arasında yer alır. Özellikle BMW'nin sportif hatları ve agresif tasarımı, siyah rengin gizemli atmosferiyle birleştiğinde ortaya etkileyici bir görsellik çıkar. Black BMW...
  7. CaN

Wallpaper BMW M Serisi Duvar Kağıtları – Gücün ve Estetiğin Ekrana Yansıması

BMW M Serisi, sadece bir otomobil değil; performansın, mühendisliğin ve sportif şıklığın zirvesidir. Bu eşsiz serinin her bir modeli; agresif hatları, aerodinamik detayları ve motor sesiyle adeta pistten kopup ekranınıza taşınıyor. BMW M3, M4, M5, M8 ve diğer efsanevi modeller, yüksek...
  8. CaN

Wallpaper Doğa Resimleri Duvar Kağıtları – Ruhunu Dinlendiren Manzara Görselleri

Hayatın karmaşasından uzaklaşıp kendinizi doğanın huzurlu kucağına bırakmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Doğa temalı duvar kağıtları; yemyeşil ormanlar, masmavi gökyüzü, sisli dağlar, berrak göller ve çiçeklerle bezenmiş kırlarla size eşsiz bir görsel deneyim sunar. Bu görseller sadece...
  9. CaN

Wallpaper Ford Mustang Duvar Kağıtları

Efsanevi Amerikan kas gücünü temsil eden Ford Mustang, sadece otomobil tutkunlarının değil, hız, tasarım ve özgürlüğü bir arada arayan herkesin hayallerini süsleyen bir ikon. Mustang’in agresif tasarımı, ikonik ön ızgarası ve kaslı gövde çizgileri, onu sıradan bir spor arabadan çok daha fazlası...
  10. CaN

Rom Noble 5.0 Beta CALABRIA III - Android 15 OneUI 7.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom

Bunu deneyebilirsin yardımcı oluyor takılmaya KernelSu ile https://www.tkbilgin.com/forum/kaynaklar/magisk-integrity-box-v8-google-integrity-fix-v8-01-07-2025.55/ Sorun oluyor hocam. Sırf bu yüzden 3 telefon kullanıyorum :)
  11. CaN

Aşağıdaki adresten indirebilirsin hocam. Ben Endonezya Stok Rom Kullanıyorum https://samfw.com/firmware/SM-N985F/XID
  12. CaN

Yüklediğim Stok Rom Arkadaşlar.
  13. CaN

Bu odin uygulaması ile denermisin hocam.
  14. CaN

Nasıl Yapılır? Android'de Gönderilemeyen Metin Mesajlarını Düzeltme Yöntemleri

Temel Düzeltmeler Ağ planınızı kontrol edin: Planınızın SMS mesajları göndermeyi desteklediğinden emin olun, hesap bakiyenizi kontrol edin ve SMS maliyetini karşılayacak yeterli bakiyeniz olduğundan emin olun. Ağ bağlantısını kontrol edin: Çevrenizdeki ağ gücünün kısa mesaj göndermenize yetecek...
  15. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Telefonda İki WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır

Facebook Messenger, Instagram, Twitter vb. gibi bazı uygulamalar birden fazla hesap arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak tanır. Ancak WhatsApp gibi diğer popüler uygulamalar bu işlevi sunmaz. Birçok WhatsApp kullanıcısı Samsung telefonlarında iki hesap kullanmak ister. Aynı şeyle...
  16. CaN

Uygulama Magisk integrity Box V8 - Google integrity Fix V8 - 01.07.2025

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Magisk integrity Box V8 - Google integrity Fix V8 - 01.07.2025 - Root nedeni ile Google integrity Fix sayesinde çalışmayan uygulamalar çalışabilir. Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  17. CaN

Magisk Magisk integrity Box V8 - Google integrity Fix V8 - 01.07.2025 V8 - 01.07.2025

🔧 v8 Sürüm Güncellemesi – MEOWna tarafından Yeni v8 sürümü, sistem kararlılığı ve kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla çeşitli önemli iyileştirmeler ve güncellemeler içeriyor. Aşağıda bu sürümde yapılan değişikliklerin detaylı listesine ulaşabilirsiniz: 🆕 Değişiklik Listesi (Changelog) 📌...
  18. CaN

Uygulama integrity Box v7 - Google integrity Fix

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: integrity Box v7 - Google integrity Fix - Root Gizleme ve Google Play Integrity Fix. Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  19. CaN

Magisk integrity Box v7 - Google integrity Fix V7 - 25.06.2025

🔧 v7 by 𝗠𝗘𝗢𝗪𝗻𝗮 – Güncelleme Notları Android cihazlar için geliştirilen bu özel modül, performans, uyumluluk ve kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla kapsamlı iyileştirmelerle güncellendi. Aşağıda v7 sürümüne ait tüm yenilikler, düzeltmeler ve optimizasyonlar detaylı şekilde listelenmiştir: 🌟...
  20. CaN

Valla hocam hersey doğru olmuş olsa bile olmamsı için bi sebep var bi yanlışlık var. Bir verde anladığınız yada gözünüz den kaçan birsey var muhakkak. Driverler Windows USB Kablosu Cihaz Ayarları Sürücü izinleri Gerekli Dosyalar Bootloader Kilidi OEM Bunlar varsa zaten yüklenmemesi için bi...
Geri
Üst Alt