Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android telefonunuz en son ne zaman Kurtarma moduna geçmekte zorlandı? Bilmeyenler için, Android Kurtarma (veya Kurtarma Modu), karmaşık sistem sorunlarını gidermeye, özel ROM'lar yüklemeye, Android cihazları biçimlendirmeye ve daha fazlasına adanmış gelişmiş bir hizmet veya sorun giderme...
adb ile kurtarma modu
android kurtarma modu çalışmıyor
android sistem onarma
android tuş kombinasyonu hatası
kurtarma moduna erişim çözümleri
kurtarma moduna girme sorunu
Temel Düzeltmeler
5 GHz Wi-Fi kullanın : Bluetooth, sinyallerin çakışmasına ve sorunlara neden olabilen 2,4 GHz frekans bandını kullanır. Bu nedenle 5 GHz Wi-Fi kullanın.
Diğer cihazların bağlantısını kesin: Tüm Bluetooth cihazları aynı anda birden fazla cihaza bağlanamaz. Bu nedenle, Bluetooth...
android bluetooth bağlanmıyor
android cihaz bluetooth sorunu
android kulaklık bağlanmıyor
bluetooth ayarlarını sıfırlama android
bluetooth bağlantı problemi çözümü
bluetooth eşleştirme hatası
Denenecek Yaygın Düzeltme Yöntemleri
İnterneti devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin – Android bildirim panelindeki mobil internet ve Wi-Fi geçişine dokunarak kapatıp tekrar açın. Alternatif olarak, Uçak Modu'nu kullanabilirsiniz .
Gmail uygulamasını güncelleyin – Google Play Store’da...
Bende yukarda çevap verdim hocam. Bakın şunu kesin kesin diyebilirim.
- Telefonunuzun başından erdem bir durum geçmediği sürece ve Marka Model uyumlu olduğu sürecedenilen adımları uyguladığınızda Custom Rom Yüklenmeme ihtimali YOKTUR.
Bendeki Stok Rom da en son yayınlanan Stok Rom. Zaten bu Custom Rom en güncel Stok Rom kurulu olması gerektiğini söylüyor kurmak için. Yüklenen son stok rom ile alakalı değil VBMeta Hatası hocam. Bir yerde bi işlemde eksik kalması demek rom yüklenmesinde sorun çıkması demek
📂 ROM’u direkt cihazın içine atıp yüklemek (dahili hafıza üzerinden)
ROM dosyasını telefonun dahili belleğine veya SD karta atarsın.
Recovery (TWRP, OrangeFox vb.) üzerinden “Install” menüsüne girip dosyayı seçerek flash edersin.
İşlem tamamen cihaz içinden yapılır, bilgisayara gerek yoktur...
İnternet de bununla ilgili dosya bulabilirsiniz. Sebeke Pack buna benzer kelimeler ile arama yapın. Onu flahs edip kullabilirsiniz hocam. IMEI gitmediyse.
En baştan haberim olsaydı imei atıldığından muhtemelen DUR derdim yada siz söylediniz beni m dalgınlığıma geldi. Kesinlikle İMEİ Oynanmış cihazlara bir işlem yapılasını tavsiye etmem hocam. Şebeke için PACK Dosyaları oluyor onlar sayesinde çekiyor yoksa olmuyor şebeke...
Geçmiş olsun diyelim...
📌 Odin "FAIL (vbmeta)" hatası genellikle Samsung cihazlarda yazılım (firmware) yükleme sırasında ortaya çıkar ve sebebi vbmeta (Verified Boot Metadata) dosyasının imza doğrulamasından geçememesiyle ilgilidir.
🔍 Başlıca Sebepler
Yanlış veya uyumsuz firmware yüklenmesi
(örn. farklı bölge veya...
Rom Yükleme öncesi yapılması gereken adımlar var.
Bunlar kurulum adımlarında mevcut; Rom uyumlu Son Stok Rom yüklü olacak, Bootloader açık olacak, Windows PC Samsung Driver lar yüklü olacak, Telefonunuzda Geliştirici seceneklerinde UBS Hata Ayıklama açık olacak, Odin Yeniden Başlatma kapalı...
Çok Uzun süredir Galaxy kullanıcısı olarak, Samsung klavyeyi her zaman tercih ettim. Ana dilimde metin yazmak için Gboard her zaman ikinci tercihim oldu. Ancak Gboard'un özelliklerini tanıdıktan sonra, bunların yalnızca yazmaktan çok daha fazlası olduğunu fark ettim. Hareketle yazma, anında...
Samsung, One UI 7 güncellemesinin kararlı sürümünü nihayet yayınlamaya başladı. Uygun bir Samsung cihazınız varsa, Odin kullanarak Android 15 güncellemesini yükleyebilir ve Samsung One UI 7 güncellemesindeki tüm yeni özellikleri ve değişiklikleri kontrol edebilirsiniz . Akıcı animasyonlardan...
android 15 one ui 7 güncellemesi
one ui 7 detaylı rehber
one ui 7 yenilikleri
samsung one ui 7 değişiklikler
samsung one ui 7 özellikleri
samsung one ui 7 yeni özellikler
Samsung'un Galaxy cihazları için One UI 8 güncellemesinin Eylül 2025'te başlayacağı doğrulandı. Güncelleme, Galaxy S25 serisiyle başlayacak ve hızla diğer amiral gemisi, katlanabilir, orta seviye ve tablet modellerine yayılacak. Android 16 tabanlı güncelleme, kişiselleştirme, çoklu görev...
galaxy cihazları one ui 8
galaxy one ui 8 dağıtım programı
one ui 8 çıkış tarihi
samsung android 16 güncellemesi
samsung one ui 8 güncellemesi
samsung one ui 8 özellikleri