Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? Android Kurtarma Modunun Çalışmamasını Düzeltmeye Yönelik Eksiksiz Bir Kılavuz

Android telefonunuz en son ne zaman Kurtarma moduna geçmekte zorlandı? Bilmeyenler için, Android Kurtarma (veya Kurtarma Modu), karmaşık sistem sorunlarını gidermeye, özel ROM'lar yüklemeye, Android cihazları biçimlendirmeye ve daha fazlasına adanmış gelişmiş bir hizmet veya sorun giderme...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Android'in Bluetooth Cihazlarına Bağlanmamasını Düzeltme Yöntemleri

Temel Düzeltmeler 5 GHz Wi-Fi kullanın : Bluetooth, sinyallerin çakışmasına ve sorunlara neden olabilen 2,4 GHz frekans bandını kullanır. Bu nedenle 5 GHz Wi-Fi kullanın. Diğer cihazların bağlantısını kesin: Tüm Bluetooth cihazları aynı anda birden fazla cihaza bağlanamaz. Bu nedenle, Bluetooth...
  3. CaN

Nasıl Yapılır? Android'de Gmail'in Senkronizasyonu Durdurmaması Sorununu Çözme Yöntemleri

Denenecek Yaygın Düzeltme Yöntemleri İnterneti devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin – Android bildirim panelindeki mobil internet ve Wi-Fi geçişine dokunarak kapatıp tekrar açın. Alternatif olarak, Uçak Modu'nu kullanabilirsiniz . Gmail uygulamasını güncelleyin – Google Play Store’da...
  4. CaN

Rom Samsung Galaxy S20 S20+ S20 Ultra Note 20 Note 20 Ultra S21 S22 - ExtremeROM v2.6.1 - Android 15 OneUI 7

Bu zaman kadar güvenlik konusunda sorun yaşamadım. Root olan ve bootloader kilidi açık uygulamalarda zaten banka uygulamaları sorun çıkarıyor.
  5. CaN

Yardım Extreme Nexus rom Hk.

Bende yukarda çevap verdim hocam. Bakın şunu kesin kesin diyebilirim. - Telefonunuzun başından erdem bir durum geçmediği sürece ve Marka Model uyumlu olduğu sürecedenilen adımları uyguladığınızda Custom Rom Yüklenmeme ihtimali YOKTUR.
  6. CaN

Yardım Extreme Nexus rom Hk.

Cihazda zaren Root Aktif geliyor. Siz Uygulamayı kaldırmışsınızdır muhtemelen .apk dosyasını sizinle paylaşayım buradan hemen hocam onu kurun.
  7. CaN

Bir Nokia 6600 kullanıcısının öküz olduğunu nereden anlarız 33 madde

6600 hiç kullanmadım ama o cihazın efsane olduğunu düşünüyorum. Hersey ondan sonra başladı yani bence öküz diyemem o kullanıcılara.
  8. CaN

Nasıl Yapılır? Yazma Hızınızı ve Verimliliğinizi Artıracak 10 Gboard Klavye İpucları

Bende uzun süre kullandım ve kullanımı keyifliydi. Şimdi Samsung telefonun kendi klavyesini kullanıyorum.
  9. CaN

Rom Samsung Galaxy S20 S20+ S20 Ultra Note 20 Note 20 Ultra S21 S22 - ExtremeROM v2.6.1 - Android 15 OneUI 7

Bendeki Stok Rom da en son yayınlanan Stok Rom. Zaten bu Custom Rom en güncel Stok Rom kurulu olması gerektiğini söylüyor kurmak için. Yüklenen son stok rom ile alakalı değil VBMeta Hatası hocam. Bir yerde bi işlemde eksik kalması demek rom yüklenmesinde sorun çıkması demek
  10. CaN

📂 ROM’u direkt cihazın içine atıp yüklemek (dahili hafıza üzerinden) ROM dosyasını telefonun dahili belleğine veya SD karta atarsın. Recovery (TWRP, OrangeFox vb.) üzerinden “Install” menüsüne girip dosyayı seçerek flash edersin. İşlem tamamen cihaz içinden yapılır, bilgisayara gerek yoktur...
  11. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Android 15 OneUI 7 - Nexsus Custom Rom

İnternet de bununla ilgili dosya bulabilirsiniz. Sebeke Pack buna benzer kelimeler ile arama yapın. Onu flahs edip kullabilirsiniz hocam. IMEI gitmediyse.
  12. CaN

En baştan haberim olsaydı imei atıldığından muhtemelen DUR derdim yada siz söylediniz beni m dalgınlığıma geldi. Kesinlikle İMEİ Oynanmış cihazlara bir işlem yapılasını tavsiye etmem hocam. Şebeke için PACK Dosyaları oluyor onlar sayesinde çekiyor yoksa olmuyor şebeke... Geçmiş olsun diyelim...
  13. CaN

Benim Rom zaten Türkiye Stok Rom u değil hocam. Ben farklı ülkeninkini kullanıyorum.
  14. CaN

📌 Odin "FAIL (vbmeta)" hatası genellikle Samsung cihazlarda yazılım (firmware) yükleme sırasında ortaya çıkar ve sebebi vbmeta (Verified Boot Metadata) dosyasının imza doğrulamasından geçememesiyle ilgilidir. 🔍 Başlıca Sebepler Yanlış veya uyumsuz firmware yüklenmesi (örn. farklı bölge veya...
  15. CaN

Rom Yükleme öncesi yapılması gereken adımlar var. Bunlar kurulum adımlarında mevcut; Rom uyumlu Son Stok Rom yüklü olacak, Bootloader açık olacak, Windows PC Samsung Driver lar yüklü olacak, Telefonunuzda Geliştirici seceneklerinde UBS Hata Ayıklama açık olacak, Odin Yeniden Başlatma kapalı...
  16. CaN

Nasıl Yapılır? Yazma Hızınızı ve Verimliliğinizi Artıracak 10 Gboard Klavye İpucları

Çok Uzun süredir Galaxy kullanıcısı olarak, Samsung klavyeyi her zaman tercih ettim. Ana dilimde metin yazmak için Gboard her zaman ikinci tercihim oldu. Ancak Gboard'un özelliklerini tanıdıktan sonra, bunların yalnızca yazmaktan çok daha fazlası olduğunu fark ettim. Hareketle yazma, anında...
  17. CaN

Haber Samsung One UI 7'de 60 Yeni Özellik ve Değişiklikler - Detaylı Rehber

Samsung, One UI 7 güncellemesinin kararlı sürümünü nihayet yayınlamaya başladı. Uygun bir Samsung cihazınız varsa, Odin kullanarak Android 15 güncellemesini yükleyebilir ve Samsung One UI 7 güncellemesindeki tüm yeni özellikleri ve değişiklikleri kontrol edebilirsiniz . Akıcı animasyonlardan...
  18. CaN

Haber Samsung, Galaxy Cihazları İçin One UI 8 Dağıtım Programını Açıkladı

Samsung'un Galaxy cihazları için One UI 8 güncellemesinin Eylül 2025'te başlayacağı doğrulandı. Güncelleme, Galaxy S25 serisiyle başlayacak ve hızla diğer amiral gemisi, katlanabilir, orta seviye ve tablet modellerine yayılacak. Android 16 tabanlı güncelleme, kişiselleştirme, çoklu görev...
Geri
Üst Alt