Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım Extreme Rom Root Hk.

Arkadaşlar, Extreme Rom 2.6.1 - yükledim. Fakat KarnelSu Next bir türlü root yapamiyorum işe yaramiyor. Nasıl root yapacam. Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...
  2. A

Uygulama Vulcan rom hk.

Hocam. Vulcan rom u son güncelleme si ile birlikte beğeni de bulunup tikladiğimda indirme sayfasina giriş yapılip indirilmediği yani 404 görülduğu için sizden yardim istemek istedim. Indirme link ini atarmisiniz rice etsem.. Şimdiden Teşekkürlerimi iletiyorum
  3. A

Yardım Extreme Nexus rom Hk.

Sn: Can Hocam, Hala bu rom'u, yüklemiş değilim. Dolayısıyla ( G-H ) serisi romlar için senden bir çözüm alternatif bekliyoruz. Belkide benim gibi yükleyememiş nice insan var. Yani SM-N985F/DS bu telefona v.15 i nasıl göreceğiz. Umudumuz sensin. Bir çözüm üretmiştir diye Forum a göz atıp...
  4. A

Önceki Rom a dönüş hk.

Arkadaşlar Samfw den Türkçe G serisini Yani enson sürümü N985F ultra tlf'uma yüklemiştim. Şimdi bir önceki sürüme dönmem lazım. Failler hatası veriyor. Lütfen yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
  5. A

Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Can yapımcim. 3 gündür uğraşıyorum. Nexus 2 rom'u Cmd ye kadar yani Sideload çalıştırıyorum Nexus 2 romu sürükleyip cmd'ye atıyorum. Bekliyorum. Bir türlü yükleyeceğim. Yardımınızı bekliyorum. Lütfen...
Geri
Üst Alt