Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım Extreme Rom Root Hk.

Aşağıda...
  2. A

Can hocam. İki kez kurdum. Sideload'dan nasıl yanlış olabilir. Mümkünmü.?
  3. A

Arkadaşlar, Extreme Rom 2.6.1 - yükledim. Fakat KarnelSu Next bir türlü root yapamiyorum işe yaramiyor. Nasıl root yapacam. Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...
  4. A

Yardım Extreme Nexus rom Hk.

Can Hocam: yukarda yazdım. Konuyu...
  5. A

Uygulama Vulcan rom hk.

Hocam. Vulcan rom u son güncelleme si ile birlikte beğeni de bulunup tikladiğimda indirme sayfasina giriş yapılip indirilmediği yani 404 görülduğu için sizden yardim istemek istedim. Indirme link ini atarmisiniz rice etsem.. Şimdiden Teşekkürlerimi iletiyorum
  6. A

Hocam biliyorum merak etmişsindir. 2.6.1 yine nafile, adb sideload' dan yuklenmedi.Ben o kadar anladimki Benim B.Sayar da birşey var. CMD komut göndermiyor. Yoksa herşey tamamdir.
  7. A

Sideload danmi ? Yoksa Odin bölumundenmi? Hocam...
  8. A

Can Hocam: Bu Extreme 2.6.1 romu yükleme biçimi nasıldır. Hocam...
  9. A

Can Hocam Tekrar Teşekkür ediyorum...
  10. A

Sn. CAN : Biraz karıştırdım. Benim Tlf.için hangisi Extreme rom indirecem. Yanlış. İndirmiyem...
  11. A

Sn.Can : Çok Teşekkür ederim. İlginiz, alakanız için. Harúkülade...Sağolun. Başarıya ulaştiğimda yazarım.3-5 gün sonra ancak işlerim çok yoğun...
  12. A

Can Hocam: Telefonumda N985FXXSHHYGD2 yüklemiştim. Onu bozmuyorum. Garanti elde etmeden bozmayacak. Çünkü Can, çok yoruldum. Sinirlerim altüst oldu.yukardaki yazdığım romun 1-2 ' nin arasında fark varmı. Birde v.14 veya 15'de olanKeyboard ı bu stock roma uygulayabilirsiniz. İndireceğim Link...
  13. A

Can Hocam: Odin sürüm 3.14.4 kullanıyorum. Kabloda hata olsa, N985FXXSHHYG2 TUR Yükledim. Bu Son sürum Stock rom'un 1 içimi XID içimi yüklenelim. Birde Stock rom Root dan öncemi yoksa sonramı yüklemeliyim. Nasıl yukleyeyim. Endonezya XID XXSHHYG1 indirip yükleyip deniyecem. Teşekkür ederim. Can...
  14. A

Sn Hocam. Bakın diyorum, XXSFHL1 de çalıştı. Ne zamanki bilmeden G, serisi romu yükledim. Ondan sonra ne Vulcan rom. Nede Extreme Nexus rom çalışmadı. Geriye dönüşte yapamıyorum. Buna bir çözüm bana yapabilirmisin.? Ne yapmam lazım. Daha önceki yazınızda XXU7FHWL1 yükle demiştiniz. Fakat bu rom...
  15. A

Fix Samsung Bootlogo Uyarıları Yaması

Öncelikle Teşekkür ederim. Konuyu anlamış olduk. Stok rom v.13 için de yayınlarsanız çok memnun olurum. Sn.Hocam...
  16. A

Fix Samsung Bootlogo Uyarıları Yaması

Stock v13'e TWRP den Instal kısmından Flaşladim Failled veriyor.Yardımci olurmusunuz ?
  17. A

Sn: Can Hocam, Hala bu rom'u, yüklemiş değilim. Dolayısıyla ( G-H ) serisi romlar için senden bir çözüm alternatif bekliyoruz. Belkide benim gibi yükleyememiş nice insan var. Yani SM-N985F/DS bu telefona v.15 i nasıl göreceğiz. Umudumuz sensin. Bir çözüm üretmiştir diye Forum a göz atıp...
  18. A

Önceki Rom a dönüş hk.

Arkadaşlar Samfw den Türkçe G serisini Yani enson sürümü N985F ultra tlf'uma yüklemiştim. Şimdi bir önceki sürüme dönmem lazım. Failler hatası veriyor. Lütfen yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
  19. A

Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Arkadaşlar. Lütfen bana Bi yardım. Bir üst rom'dan alt roma nasıl geçiş yapabilirim. Çok önemli yardımcı olursanız çok memnun olurum.Lütfen...
  20. A

Yardım Samsung N-985F Yükleme Hk. - ExtremeROM Yükleme Yardım

Can Hocam: Siz bu Stock rom u nerden indirdiniz? Bize açıklayıcı olursanız Memnun olurum. Samfw'den indirdiğim son sürümle bu sürümle aynı değil. Biz acaba yanlışmi indiriyoruz...
Geri
Üst Alt