Arama sonuçlarınız

1. Kabasakal45

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Sorunda orda Dowload moda girmesi için ses kısma , bixy ve klit tuşuna basılı tutuyorum telefonda samsung yazısı çıkıyor basmayı kestiğimde Twrp nin yazısı geliyor . Rom yükedikten sonra usb ayıklamayı açtım fakar oem mod açmamış olabilirim.Büyük ihtimalle ondan kaynaklı yapıyor.
  2. Kabasakal45

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Hocam telefon açılırken twrp ekranı (yazısı) geliyor fakat menüsü gelmiyor . Stock rom yüklemek içinde dowload moda geçemiyorum. Şuan çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum .
  3. Kabasakal45

hocam çözebildin mi ? Bende aynı sorundan muzdaribim.
  4. Kabasakal45

Arkadaşlar Rom yükledim fakat Dex usb de çalışmadı, sonra tekrar yükleyeyim dedim fakat teamwin yazında takıldı başka hiçbir yere girmiyor. Ses kısma tuşuna basıp stock rom yükleyeyim dedim fakat aynı yere atıyor lütfen yardım edin.
Üst Alt