
Adana'da Şevalla Çiftçi isimli kadın, cinayete kurban gitti. Şevval'i öldürdükten sonra kendi yaşamına da son veren Engin Yüce isimli adamın ardında bir mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Son kurban 23 yaşındaki Şevval Çiftçi... Genç kadın, dün akşam Adana'nın Çukurova ilçesinde sevgilisi Engin Yüce tarafından öldürüldü.

Yüce cinayetin ardından kendi yaşamına da son verdi. Adamın, cinayetin hemen ardından altı sayfalık bir mektup yazdığı ortaya çıktı.

Engin Yüce, mektubunda annesini suçladı. Söz konusu mektupta, "Annem ve kardeşim benim üzerime oynuyor. Annem bana komplo kurdu. Delirmek üzereyim. Annemi de kendimi de öldürebilirim." yazdığı görüldü.

Olay yerindeki incelemenin ardından Çiftçi ile Yüce'nin cansız bedenleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.Şevval Çiftçi'nin acılı annesi Sibel ile babası Tayyar Çiftçi de Adli Tıp Kurumu'na gitti.

Anne Çiftçi, "Gitti yavrum, gitti. Ben kuzuma, ciğerime yetişemedim. Hiç mi beni düşünmedin kuzum. 'Yetiş' dedin de ben mi duymadım. Ciğerim ne kadar can çekiştin kuzum. Kızımı getirin, çok özledim." diyerek, gözyaşı döktü.

İki kişinin otopsileri sürerken, Çiftçi'nin cenazesinin Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine götürüleceği öğrenildi.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.