Açıköğretim fakülteleri ön lisans ve lisans bölümlerinin taban puanları ile başarı sıralamaları, 2025 yılında YKS puanları ile tercih yapacak öğrencilerin gündeminde. YKS tercih dönemi 1 Ağustos günü başlıyor ve adaylar iki yıllık bölümler için TYT puanına, dört yıllık bölümler için ise TYT ile beraber AYT puanlarına sahip olmalılar. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF, İstanbul Üniversitesi AUZEF ve Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bölümlerinin taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS kılavuzu ile beraber gündeme geldi. İşte, açıköğretim 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler...

2025-2026 eğitim ve öğretim yılında üniversite tercihinde bulunacak öğrenciler, açıköğretim veya uzaktan öğretim taban puanlarına da yoğunlaştı. Örgün eğitimin yanı sıra önemli öğrenci kitlesi bulunan AÖF, ATA AÖF ve AUZEF için başarı sıralamaları araştırılıyor. Açıköğretim fakültelerini tercih etme fikri bulunanlar YÖK Atlas üzerinden 2 yıllık ön lisans ve 4 yıllık lisans bölümlerini ve taban puanlarını görüntüleyebiliyor. İşte, 2025 açıköğretim ve uzaktan öğretim bölümleri ile başarı sıralamaları...

Acil Durum ve Afet YönetimiAşçılıkBankacılık ve SigortacılıkBilgisayar ProgramcılığıBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıCoğrafi Bilgi SistemleriDış TicaretEmlak YönetimiEngelli Bakımı ve RehabilitasyonFotoğrafçılık ve KameramanlıkHalkla İlişkiler ve Tanıtımİlahiyatİnsan Kaynakları Yönetimiİş Sağlığı ve Güvenliğiİşletme YönetimiKültürel Miras ve TurizmLojistikMarka İletişimiMedya ve İletişimMuhasebe ve Vergi UygulamalarıSağlık Kurumları İşletmeciliğiSosyal HizmetlerSosyal Medya YöneticiliğiSpor YönetimiTarım TeknolojisiTıbbi Dokümantasyon ve SekreterlikTurizm ve Otel İşletmeciliğiYaşlı BakımıWeb Tasarımı ve Kodlama4 YILLIK BÖLÜMLERÇalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileriFelsefeGörsel İletişim TasarımıHavacılık YönetimiHalkla İlişkiler ve Reklamcılıkİktisatİktisat (İngilizce)İşletmeİşletme (İngilizce)MaliyeSağlık YönetimiSosyolojiSiyaset Bilimi ve Kamu YönetimiSiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce)TarihTürk Dili ve EdebiyatıUluslararası İlişkilerUluslararası İlişkiler (İngilizce)Uluslararası Ticaret ve LojistikYönetim Bilişim SistemlerAÖF 2 YILLIK BÖLÜMLER BAŞARI SIRALAMALARI AÖF 4 YILLIK BÖLÜMLER BAŞARI SIRALAMALARI

Acil Durum ve Afet YönetimiAdaletBankacılık ve SigortacılıkBilgi YönetimiBilgisayar ProgramcılığıBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıÇağrı Merkezi HizmetleriÇocuk GelişimiDış TicaretEmlak YönetimiE-Ticaret ve PazarlamaFotoğrafçılık ve KameramanlıkHalkla İlişkiler ve Tanıtımİslami İlimler (İlahiyat)İş Sağlığı ve Güvenliğiİşletme YönetimiLaborant ve Veteriner SağlıkLojistikMuhasebe ve Vergi UygulamalarıÖzel Güvenlik ve KorumaRadyo ve Televizyon ProgramcılığıReklamcılıkSağlık Kurumları İşletmeciliğiSivil Hava Ulaştırma İşletmeciliğiSosyal HizmetSpor YönetimiTıbbı Dökümantasyon ve SekreterlikTurizm ve Otel İşletmeciliğiTurizm ve Seyahat HizmetleriWeb Tasarımı ve KodlamaYeni Medya ve GazetecilikYerel Yönetimler4 YILLIK BÖLÜMLERÇocuk Gelişimi LisansEgzersiz ve Spor BilimleriGrafik SanatlarHalkla İlişkiler ve Tanıtım LisansİşletmeKamu YönetimiReklamcılık LisansRekreasyonSağlık Yönetimi LisansSosyal Hizmet LisansSosyolojiTarihTekstil ve Moda Tasarımı ATA AÖF 2 YILLIK BÖLÜM TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI ATA AÖF 4 YILLIK BÖLÜM TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI

Bilgisayar Programcılığı E-Ticaret ve Pazarlama Grafik Tasarım İlahiyat İş Sağlığı ve Güvenliği İşletme Yönetimi Kültürel Miras ve Turizm Marka İletişim Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sosyal Hizmetler Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Yaşlı Bakım Web Tasarım ve Kodlama 4 YILLIK BÖLÜMLER Coğrafya Fesefe İktisat İnsan Kaynakları Yönetimi İş Sağlığı ve Güvenliği İşletme Rekreasyon Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Sosyoloji Tarih Uluslararası Girişimcilik Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetim Bilim Sistemleri AUZEF 2 YILLIK BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI 4 YILLIK BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI

Uzaktan Eğitim 2 Yıllık Bölümler Acil Durum ve Afet Yönetimi Bankacılık ve Sigortacılık Coğrafi Bilgi Sistemleri Dış Ticaret Medya ve İletişim4 Yıllık Bölümler Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kamu Yönetimi Radyo Televizyon ve Sinema

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.