1. Düzeltme Yöntemi : Gelen Aramalar için Bildirimleri Etkinleştirin
Android cihazınızda gelen arama bildirimlerini devre dışı bırakmış olabilirsiniz.Adım 1: Ana ekranınızdaki Telefon uygulaması simgesine dokunup basılı tutun ve Uygulama Bilgileri'ni seçin.
Adım 2: Bildirimler'e dokunun . Gelen aramalar'a dokunun. Bildirimleri göster geçişinin etkin olduğundan emin olun.
Adım 3: Ardından Davranış'a dokunun . Davranış 'Sessizce göster ve küçült' gösteriyorsa, suçluyu buldunuz. Bunu Ses Çıkar ve Ekranda Aç olarak değiştirin.
2. Düzeltme Yöntemi : Telefon Uygulamasıyla İlgili Sorunları Düzeltin
Telefon uygulamasındaki sorunları gidermek için gereksiz dosyaları nasıl temizleyebileceğinizi veya bozuk güncellemeleri nasıl kaldırabileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.Telefon uygulaması simgesine dokunup basılı tutun ve uygulama bilgilerini seçin.
- Geçici aksaklıkları gidermek için uygulamayı Zorla Durdurabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.
- Sorunlara neden olabilecek gereksiz dosyaları kaldırmak için önbelleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz.
- Uygulamaya gelen son güncelleme sorunlara neden olabilir. Üç nokta simgesine dokunun ve Güncellemeleri Kaldır'ı seçin.
3. Düzeltme Yöntemi : Uygulama Tercihlerini Sıfırla
Uygulama tercihlerini sıfırlamak, gelen aramalardan gelen bildirimleri engelleyen herhangi bir yanlış yapılandırmayı düzeltmenize yardımcı olabilir.Ayarlar uygulamasını açın ve Uygulamalar'a dokunun . Tüm Uygulamalar'ı seçin, sağ üstteki üç nokta menüsüne dokunun ve Uygulama tercihlerini sıfırla'yı seçin.
4. Düzeltme Yöntemi : Diğer Uygulamaların Üzerinde Görüntülemeyi Etkinleştir
Telefon uygulamasının, diğer uygulamaların üzerinde içerik görüntülemek için gerekli izne sahip olması gerekir.Adım 1: Telefon uygulamasına dokunup basılı tutun ve Uygulama Bilgileri'ni seçin.
Adım 2: Gelişmiş bölümüne gidin, Diğer uygulamaların üzerinde göster seçeneğini seçin ve açın.
5. Düzeltme Yöntemi : Üçüncü Taraf Telefon Uygulaması Kullanmayın
Üçüncü taraf bir telefon uygulamasındaki bir hata sorunlara yol açabilir. İşte varsayılan Telefon uygulamasına nasıl geçeceğiniz.Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Uygulamalar > Varsayılan Uygulamalar bölümüne gidin.
Adım 2: Telefon uygulamasını seçin ve varsayılan uygulamanın yanındaki radyo düğmesine dokunun.