Haber Antalya'da koca dehşeti iddiası: Evine girerken sopalı saldırıya uğradı

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Antalya'da koca dehşeti iddiası: Evine girerken sopalı saldırıya uğradı

Antalya'da Ukrayna asıllı Türk vatandaşı Iryna Melnychuk D., 1,5 yıl önce evlendiği ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi M.A.D.'nin sopalı saldırısına uğradığını öne sürdü. Şüpheli koca, tutuklandı.

PbPKXwmw-U--b__RcQtR9Q.jpg

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde otelde vardiyalı olarak çalışan 36 yaşındaki Iryna Melnychuk D., mesaisini bitirdikten sonra servisten inip evinin arka kapısından içeri gireceği esnada arkasında bir ses duydu.
ygMA4oE9fUyoPGnzGzZxoQ.jpg

İddiaya göre, şapka ya da benzeri bir şeyle yüzünü kapatan M.A.D., hiçbir şey söylemeden Iryna Melnychuk D.'nin başına sopayla defalarca vurdu.
6rPTr0N4OEeJPEP8Jszc6g.jpg

Yere düşen ve elleriyle başını korumaya çalışan kadının sol elinde çok sayıda kırık, başında yarılma oluştu. Iryna Melnychuk D., telefonuyla KADES uygulamasını kullandı.
NQjS8S0IBkqvWS1fxgNUfg.jpg

Olay yerine komşuları tarafından çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Iryna Melnychuk D., 16 gün tedavi gördü. Iryna Melnychuk D.'nin sol eline platin ve demir takılırken, başında estetik müdahale gerektiren doku kayıpları oluştuğu belirlendi.
5cFLuWC5vUWYDo22BqTG-w.jpg

Olay sonrası gözaltına alınan M.A.D., tutuklandı. Iryna Melnychuk D. ile 1,5 yıl önce evlenen M.A.D., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kabul etmezken, olay anında başka bir evde olduğunu savundu.
WqNmPyLyK0eerPXuP-59WA.jpg

Olay gününe ilişkin bilgi veren Iryna Melnychuk D., şu iddialarda bulundu: "İşten eve geldim. Servisten inip, birkaç adım atıp site kapısına geldiğim esnada arkamdan bir ses duydum. Arkamı döndüğüm sırada kocam bana birkaç kez vurdu ve bana 'seni öldüreceğim' dedi, kafama vurdu. O esnada düştüm ve elimle kafamı korumaya çalıştım. Vurmaya devam etti. Ben de bağırmaya başlayınca komşular çıktı. O esnada ben bağırdığım için mi yoksa komşular geldiği için mi bilmiyorum; kaçmaya başladı."
Spr8FYuyPEmzU6X5yAGmqg.jpg

Öte yandan Iryna Melnychuk D., hastanedeki tedavisinin tamamlanmasında sonra boşanma davası açtığını söyledi.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt