Haber Bayramda İstanbul'da kalanlar oraya akın etti! Adım atacak yer bile kalmadı

Bayramda İstanbul'da kalanlar oraya akın etti! Adım atacak yer bile kalmadı

Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Büyükçekmece ve Menekşe plajına akın etti.

ZZhwORmAFUiMjb6vHYgTFA.jpg

Küçükçekmece'de, Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde tatil için şehir dışına çıkamayan vatandaşlar sahillere akın etti.
aDcxPktJr0uJhb_hHvEkrQ.jpg

Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Büyükçemece ve Menekşe Plajı'na gelerek, aileleri ile piknik yapıp denize girdi.
bhog4ebJdkOgsPDj59_nxQ.jpg

Büyük bir yoğunluğun oluştuğu plajda, neredeyse adım atacak yer kalmadı.
XTq7zwJ8pEmQ7SldUhNBWw.jpg

Menekşe Sahili'nde vakit geçiren Turgay Abdullah, "Bayramı böyle değerlendirmek istedik, sahile geldik. Arkadaşlarımızla birlikte eğleniyoruz. Deniz çok güzel, serinliyoruz" dedi.
A-IO3hlLtEK81syLSdkSHw.jpg

Sahile gelen Ferdi Babaoğlu, "Yakın olduğu ve ekonomik durumlar nedeniyle insanlar burayı tercih ediyor. İnsanlar uzak yerlere gidemediği içim kalabalık oluşuyor. Pek temiz ve sağlıklı olmasa da milletin genellikle tercihi burası oluyor" diye konuştu.
Il5wPCC2RkGH1-Ed-d9O6w.jpg

Emekli Adil Yılmaz ise, "Emekli olduğumuz için her tarafa gidemiyoruz. O yüzden burası bizim için iyi. Çok kalabalık. İstanbul sokakları boşaldı ama plajları dolu" ifadelerini kullandı.
 
Üst Alt