Haber Birçok ilde kar yağışı etkili oluyor: Kar kalınlığı 20 santimetre

Birçok ilde kar yağışı etkili oluyor: Kar kalınlığı 20 santimetre

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. Van'da yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken Muş ve Tunceli'de bazı köy yolları ulaşıma kapandı. İşte birçok bölgede etkili olan kar yağışlarıyla son bilgiler...

vomPlo2BjE-TLes8-6h7Hg.jpg

Van'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.
CRswgiGuKE2Humqpzv6rtQ.jpg

Kar kalınlığı kent merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye ulaştı.
VQN5ljg4x06rFn9syQX4Ag.jpg

Rize'nin dünyaca ünlü turizm merkezi olan Ayder Yaylası'nda kar nedeniyle mahsur kalan 2 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
RTEPE9GqCkyjvECLB13nMw.jpg

Muş’ta yüksek kesimlerde gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu.
sEFE98IMjUKfxXpDNZ8unw.jpg

Muş’ta 10 köy ile 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolu etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
8qbp57gepEi8PwYJ1qklkQ.jpg

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, dün akşam saatlerinde Tunceli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Yağışla birlikte Ovacık ilçesinde 14, Nazimiye ilçesinde ise 1 köy yolu ulaşıma kapandı.
UddCeErovEagcApsPfa9EQ.jpg

Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı.
amvMrrX_sUOOieHExw2C9A.jpg

Artvin’in Hopa İlçesi cankurtaran mevkide akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kazaları beraberinde getirdi. Yoldan çıkar araçları vatandaşlar iş makinesi yardımıyla kurtarırken, kayan araçlar kazaya neden oldu.
avtjYerbvEmKfFq0wY5kqA.jpg

Sivas'ta, henüz sezon açılışı yapılamayan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.
 
Üst Alt