Haber çık Lises sınav sonuçları için gözler AÖL giriş ekranında: AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

çık Lises sınav sonuçları için gözler AÖL giriş ekranında: AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

Online olarak gerçekleştirilen AÖL 1. Dönem sınav sonuçları, sınava katılım sağlayan öğrenciler tarafından takip ediliyor. 12 gün süren AÖL 1. Dönem sınav sonuçları değerlendirildikten sonra MEB'e bağlı öğrenci giriş ekranı üzerinden takip edilebilecek. Peki, sınav sonuçlarında son durum ne? AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

uFL3gy6kzkS7Z0AGubaaaQ.jpg

Açık Öğretim Kurumları 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem online (çevrim içi) sınavları 9 Aralık'ta başlamış 20 Aralık saat 23.59'a kadar devam etmişti. Geniş bir zaman dilimine yayılan sınavın sonuçları, henüz açıklanmadı. AÖL sınav sonuçlarını Ocak ayının ikinci haftasına kadar erişime açılmış olması bekleniyor.
wPZZ6vkIukqZfl58gYs0aQ.jpg

Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçlarına giren öğrenciler, MEB tarafından sonuçların duyurulmasıyla birlikte adresi üzerinden sonuçlarını görüntüleyebilecek.
jJF58RmR5EiiieyiwRpVZA.jpg

Sınav sonuçları için bekleyiş devam ederken AÖL ile ilgili tüm detayların paylaşıldığı adresinden önemli bir hatırlatma yapıldı.
VhOYdp1iL06hkEGVjnsXoQ.jpg

Yapılan açıklamada;"Bakanlığımız tarafından yapılacak olan duyurularda ve dönem sınavlarında sizlerle daha sağlıklı iletişim kurabilmek için Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan; 1-Cep telefonu numaranızı,2-Sınav bölgesi irtibat merkezi bilgilerinizi,3-Adres bilgileriniziöğrenci sisteminize giriş yaparak güncellemeniz gerekmektedir."ifadelerine yer verildi.

Üst Alt