Haber Doktora cinsel istismardan tutuklama

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Doktora cinsel istismardan tutuklama

Balıkesir'de Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staj yapan 3 lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen doktor tutuklandı.

Balıkesir'de hastanede hemşirelik stajı yapan 3 öğrenciye cinsel istismarla suçlanan doktor tutuklandı. Olay Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12’nci sınıfta okuyan 3 kız öğrenci, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde staj yapmaya başladı. GÖĞSÜNDEKİ KİTLE İÇİN MUAYENE OLDU Staj yapan öğrencilerden biri, göğsündeki kitle için Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi T.A.’ya (40) muayene oldu. İSTİSMARIN ARDINDAN İDARECİLERE ŞİKAYET ETTİ Öğrenci, eğitim gördüğü okulun idarecilerine, muayene sırasında cinsel istismara uğradığı yönünde şikayette bulundu.

t1pfv5JMCUqrAmgWSX1Wqw.jpg
2 ÖĞRENCİ DAHA İSTİSMAR ŞİKAYETİNDE BULUNDU Aynı hastanede staj yapan 2 öğrenci de aynı doktor tarafından istismara uğradıklarını iddia etti. OLAY SAVCILIĞA BİLDİRİLDİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı (PDR) tarafından dinlenen öğrencilerin iddiaları üzerine, durum Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirildi. TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Başsavcılıkça başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. öğretim üyesi T.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Üst Alt