Haber EKYS tarihine kısa bir süre kala gözler sınav giriş belgelerine çevrildi: EKYS sınav yerleri açıklandı mı?

EKYS tarihine kısa bir süre kala gözler sınav giriş belgelerine çevrildi: EKYS sınav yerleri açıklandı mı?

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) için geri sayım sürerken gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Takvim doğrultusunda EKYS sınavı mayıs ayı içerisinde yapılacak.

2023 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023 MEB-EKYS) 21 Mayıs'ta yapılacak. Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve cevaplama süresi 150 dakika (2,5 saat) olacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.
fYVjdALzXEWhiSodkNCqCQ.jpg

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

EKYS sınav giriş belgelerinin mayıs ayının ikinci haftasında ilan edilmesi bekleniyor. EKYS giriş belgesi ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden alınabiliyor. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Üst Alt