Google Haritalar'a Birden Fazla Etiket Nasıl Eklenir?
Adım 1 : Haritalar'ı açın ve sol üst taraftaki Haritalar simgesine dokunun.Eğer iş ve ev için etiketleriniz zaten varsa sağa kaydırın ve Daha Fazla'ya dokunun.
2. Adım: Adresi girmek için sağ alttaki Artı simgesine dokunun . Adresi doğrudan ekleyebilir veya haritayı kullanarak bir etiket ekleyebilirsiniz.
Biz genelde kabaca bir tahminde bulunup daha sonra bunu harita üzerinde düzenliyoruz.
Adım 3: Konumu tamamladıktan sonra Tamam'a dokunarak konumu kaydedilmiş etiketler listenize ekleyin.
Artık arama kutusuna bir sonraki dokunuşunuzda, kaydedilen etiketler İş ve Ev etiketlerinin yanında görünecektir. Hepsini görmek için sağa kaydırın.
Google Haritalar'da Etiketlerin Adı Nasıl Değiştirilir?
Adım 1 : Google Haritalar'da Kaydedilenler sekmesine gidin . Yakın zamanda kaydettiyseniz, etiketler üstte görünecektir.Adım 2 : Ayrıntı kartını açmak için etikete tıklayın. Burada, adı değiştirmek için Etiketi düzenle'ye dokunun.
Google Haritalar'da PC'ye Birden Fazla Etiket Nasıl Eklenir?
Adım 1 : Google Haritalar'da bir yer arayın . Konuma tıklayarak sol panelde ayrıntılarını görüntüleyin.Adım 2 : Panelde aşağı doğru ilerleyin ve Etiket Ekle'ye tıklayın.
Etikete bir isim verin, işte bu kadar!
Yeni etiketler doğal olarak hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda görünecektir. Bilgisayarınızdaki tüm etiketleri görüntülemek için sol üst köşedeki hamburger menüsüne tıklayın ve Yerleriniz'i seçin.