Nasıl Yapılır? Google Play Store'un Yüklü Uygulamaları Göstermemesini Düzeltme Yöntemleri

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 59
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Top-Ways-to-Fix-Google-Play-Store-Not-Showing-Installed-Apps.webp

1. Düzeltme : Play Store'da Ebeveyn Denetimlerini Kapatın​

Play Store'daki ebeveyn denetimi, yetkisiz işlemleri engellemenize ve Play Store'daki uygunsuz uygulamaları gizlemenize olanak tanır. Play Store'da daha önce ebeveyn denetimlerini etkinleştirdiyseniz, yüklü uygulamalarınızın bazılarının görünmemesinin nedeni bu olabilir. Bunları nasıl kapatabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Adım 1: Google Play Store'u açın. Sağ üst köşedeki profil simgesine dokunun ve Ayarlar'ı seçin.

1761217474876.webp

Adım 2: Aile ayarlarını genişletin ve Ebeveyn denetimleri'ne dokunun.

Adım 3: Ebeveyn denetimleri seçeneğinin yanındaki anahtarı kapatın , PIN kodunu girin ve onaylamak için Tamam'a tıklayın.
1761217495937.webp

2. Düzeltme : Play Store Önbelleğini Temizle​

Google Play Store'un yüklü uygulamaları göstermemesinin bir diğer nedeni de bozuk önbellek verileridir. İşte bunlardan kurtulmanın yolu.

Adım 1: Play Store uygulama simgesine uzun basın ve açılan menüden bilgi simgesine dokunun.

Adım 2: Depolama'ya
gidin ve alt taraftaki Önbelleği temizle'ye dokunun.
1761217525540.webp
Yüklü uygulamalarınızın görünüp görünmediğini görmek için Play Store uygulamasını yeniden başlatın.

3. Düzeltme : Google Hesabını Kaldırın ve Tekrar Ekleyin​

Google Play Store'dan çıkış yapıp tekrar giriş yapmak, sunucuyla bağlantının yeniden kurulmasına yardımcı olabilir ve bu da sorunu çözebilir.

Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın ve Hesaplar ve yedekleme > Hesapları yönet bölümüne gidin.

1761217546011.webp

Adım 2: Google hesabınızı seçin ve Hesabı kaldır'a dokunun . İstendiğinde tekrar Hesabı kaldır'a dokunun.
1761217564813.webp
Adım 3: Hesapları Yönet sayfasına geri dönün, Hesap ekle'ye dokunun ve Google hesabınızla tekrar oturum açın.

4. Düzeltme : Otomatik Tarih ve Saati Etkinleştirin​

Google sunucuları, verileri senkronize etmek için telefonunuzun tarih ve saatine bağlıdır. Android cihazınızın tarih veya saati yanlışsa, Play Store eksik veya yanlış veriler gösterebilir. Bunu önlemek için, Android cihazınızı ağ tarafından sağlanan saati kullanacak şekilde yapılandırmak üzere aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Android cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın ve Genel Yönetim'e gidin.

Adım 2: Tarih ve saate dokunun ve Otomatik tarih ve saat seçeneğini açın.

1761217581684.webp

5. Düzeltme : Google Play Store Güncellemelerini Kaldırın ve Yeniden Yükleyin​

Play Store yüklü uygulamalarınızı hala göstermiyorsa, telefonunuzdaki güncellemelerini kaldırmayı deneyebilirsiniz. Bu, Play Store'u orijinal durumuna sıfırlayarak sorunları çözecektir.

Adım 1: Play Store simgesine uzun basın ve açılan menüden bilgi simgesine dokunun.

Adım 2:
Üst taraftaki üç noktalı menü simgesine dokunun ve Güncellemeleri kaldır'ı seçin. Devam etmek için Tamam'a tıklayın.

1761217599456.webp

Eğer bu sorununuzu çözerse, Play Store'u daha sonra manuel olarak güncelleyebilirsiniz.

6. Düzeltme : Google Play Hizmetlerini Sıfırlayın​

Google Play Hizmetleri, uygulamaları, Google hizmetlerini ve Android'i bağlamak için arka planda yorulmadan çalışır. Dolayısıyla, Google Play Hizmetleri düzgün çalışmıyorsa, diğer uygulamalar da beklendiği gibi çalışmayabilir. Sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için Google Play Hizmetleri'ni sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını başlatın ve Uygulamalar'a gidin.

Adım 2: Aşağı kaydırarak Google Play Hizmeti'ni bulup dokunun . Ardından Depolama'yı seçin.

1761217620662.webp

Adım 3: Alt taraftaki Depolamayı Yönet'e dokunun ve Tüm Verileri Temizle'ye tıklayın.

1761217642016.webp

7. Düzeltme : Uygulamanın Kaldırılıp Kaldırılmadığını Kontrol Edin​

App Store yüklü uygulamalar listesinde yalnızca bir veya iki uygulama görünmüyorsa, uygulama büyük olasılıkla geliştirici veya Google tarafından Play Store'dan kaldırılmıştır. Bunu doğrulamanın hızlı bir yolu,
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
açıp uygulamayı aramaktır.

Etiketler Etiketler
google play eksik uygulama sorunu google play store uygulama listesi görünmüyor google play yüklü uygulamalar gözükmüyor play store uygulama görüntüleme hatası play store uygulamalarım boş çıkıyor
Geri
Üst Alt