Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili "Kılıçdaroğlu adaydır" diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, herkesin bir görev yeri olduğunu söyleyerek bu konudaki açıklamasına devam etti. ''Takımda liderler de var, belediye başkanları da" diye konuşan İmamoğlu, 6'lı masanın uyum içinde çalıştığını belirtti.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kendisini "Oyuna girme ihtimali olan" birisi olarak tanımlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, bu konudaki açıklamalarına devam etti. İmamoğlu, ''Takıımdan oyuncu eksiltme çabası için benzetme yaptım'' dedi.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret eden Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda "İşbirliği ve birliktelikle her şeyin çok güzel gideceğini hissediyorum." dedi.
"Parti içi görüş ayrılıklarıyla ilgili ne dersiniz?" sorusuna "Herkesin görev yeri var. Ben aile içi meselelerin dış sahanın meselesi olmasını kabul etmedim. Bu yaşa kadar aile şirketlerini yönetmiş bir iş adamıyım. Ben aileye nasıl bakıyorsam CHP de benim için başka türlü bir aile" diyerek yanıt verdi.
'OYUNA GİRME İHTİMALİ' AÇIKLAMASI
İmamoğlu, daha önce kullandığı 'Oyuna girme ihtimali olan bir oyuncuyum' ifadesi ile ilgili "Takımdan oyuncu eksiltme çabasına bir benzetme yaptım. Takımda liderler de var, belediye başkanları da var" değerlendirmesinde bulundu.
Hakkındaki yargı süreciyle 6'lı masaya kumpas kurulduğunu öne süren İmamoğlu, "Kılıçdaroğlu ve Akşener'in gösterdiği uyum onları alabora etti" dedi.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.