İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmalarına Fatih’te başladı. Fatih Camisi’nde sabah namazı kılan Kavuncu, daha sonra esnafla bir araya geldi. Kavuncu, tek odaklarının İstanbul olacağını söyledi.
İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu seçim çalışmalarına Fatih’te başladı. Fatih Camisi’nde sabah namazını kılan Kavuncu, ardından Fatih Sultan Mehmet Han Türbesi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sonrasında Fatih esnafıyla bir araya gelen Kavuncu, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarına ikramda bulundu. Seçim çalışmalarının ilk gününde açıklamalarda bulunan Buğra Kavuncu, “Siyasette rekabet millete fayda getirir. Siyasette rekabet o kente, o ülkeye bereket getirir, fayda getirir. Biz de bu anlayışla yola çıktık. Fatih’ten yola çıktık. Fatih’in şehri İstanbul, ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Mustafa Kemal’in şehri, asıl İstanbul burası. Onun için biz de seçim çalışmalarımıza burada sabah namazı kılarak başladık.” dedi. Bugün sahaya çıkıp, vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini söyleyen Kavuncu, “İstanbul’umuza, vatana, millete hayırlı olsun. Projelerimizi çalışıyoruz. Ben 5 yıl İstanbul il başkanlığı yaptım. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hep sahadaydık. Son 5 yılda benim kadar İstanbul’un sokak ve mahallelerinde dolaşan başka biri yoktur.” diye konuştu. İstanbul’un sorunlarına hakim olduklarını anlatan Kavuncu, “İstanbul, tek odağımız İstanbul olacak. İstanbul dışında hiçbir odağımız olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.