Haber Kadın doktorun intihar mektubu ortaya çıktı: Kolunda serumla yatak odasında ölü bulundu

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 7
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Kolunda serum takıl halde ölü bulundu

İstanbul Kağıthane'de bir dönem Kadın Basketbol Milli Takımı'nın doktorluğunu yaptığı Acil Tıp Uzmanı Sedanur Bağdigen ölü bulundu. Kolunda serum takılı halde bulunan Bağdigen'in intihar notu ortaya çıktı

5GWKw81TnEeN5rx3mH_5qw.jpg

4. Levent Emniyet Evleri Mahallesi’nde Bakırköy Florya’da özel bir hastanede Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan doktor Sedanur Bağdigen’den meslektaşları haber alamadı. Durumdan şüphelenen meslektaşları Bağdigen'in yaşadığı rezidansa gitti. Kapının açılmaması üzerine polis ekiplerine ihbarda bulunuldu.
_dZmlfABS0ShagJ4fTbHhw.jpg

Çilingir yardımıyla polisle daireye giren meslektaşları, Bağdigen’i kolunda serum takılı halde yatak odasında hareketsiz şekilde yatarken buldu.
kyALN6ipo0m6KLumcKdK6g.jpg

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Sedanur Bağdigen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Bağdigen’in cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.
HQJmGZdCgEqY-NELrDWWDA.jpg

Diğer yandan hayatını kaybeden Bağdigen’in bir dönem Türkiye Kadın Basketbol Milli Takımı'nın doktorluğunu yaptığı öğrenildi. Doktorun kesin ölüm nedeni yapılacak inceleme sonrasında netlik kazanacak.
66KnyX1p6UGS6WWLJgBnkg.jpg

Uzman Doktor Sedanur Bağdigen’in ölümü sonrası Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) de taziye açıklaması yaptı. Açıklamada, "Uzman Dr. Sedanur Bağdigen vefat etmiştir. Acil Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu olarak Uzm. Dr. Sedanur Bağdigen’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.
9WRHly7lOkapLzEmgC4kWQ.jpg

Bağdigen'in, bir kağıda el yazısıyla not yazdığı da ortaya çıktı. Notta, banka hesabındaki paraları kardeşine bıraktığını belirten Bağdigen'in notta, "Daha önce intihar edecektim. Farklı sebeplerden dolayı intiharımı erteledim. Artık dayanamıyorum, kimse suçlu değildir." yazdığı öğrenildi.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt