Haber Kedi düşmanı yine sahnede - Hapis cezası yetmedi

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Kedi düşmanı yine sahnede - Hapis cezası yetmedi

Küçükçekmece'de 2019 yılında kedileri zehirleyip hayvanseverleri bıçakla tehdit ettiği için 1 yıl 8 ay hapis cezası alan kişinin yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Küçükçekmece'de apartmana giren kedi dakikalarca şiddet gördü.

Olay 5 Ocak günü saat 18.30 sıralarında site içindeki bina giriş kapısında meydana geldi.

Binanın dış kapısından içeri giren Aytuğ Koyuncu girişteki kediyi gördü. Önce dış kapıyı kapatarak kedinin kaçmasını engelleyen Koyuncu, kediyi uzun bir süre tekme ve yumruklarla darbettikten sonra binanın dış kapısını araladı.

Kedi kapı arasından kaçtı. Bu sırada binaya giren başka bir kişiye kapıyı tutan Aytuğ Koyuncu hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anları sitede bulunan güvenlik kamerası kaydetti. Aytuğ Koyuncu’nun farklı tarihlerde site bahçesinde yürürken önüne gelen kedilere tekme attığı güvenlik kameralarına yansıdı.1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI Aytuğ Koyuncu 2019 yılında da gündeme gelmişti. Bir sitede kedilere baktığı için Sevgi Yılmaz'ın, Aytuğ Koyuncu tarafından bıçakla tehdit ve hakaret edildiği iddiasına ilişkin şikayette bulunmuştu. Koyuncu şikayet üzerine gözaltına alınmıştı. Açılan davada mahkeme, sanığa “Hakaret" suçundan bin 740 lira para cezası verirken, “Silahla tehdit" suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetmişti.
 
Üst Alt