Önemli Hatırlatma; Cihazınızın Model ve Android sürümüne göre bu özellikler gerek farklı yerlerde olabilir, gerekse cihazınızda bu özellikler hiç bir şekilde olmayabilir. Bu konuda hassasiyet göstermeniz Önemli.
1. Mesajları Zamanlayın
Bu özellik doğum günü dileklerini ve önemli etkinlik hatırlatmalarını göndermek için kullanışlıdır.Adım 1: Mesajlar'ı açın ve Oluştur simgesine dokunun.
Adım 2: Bir kişi seçin veya alıcının numarasını girin.
Adım 3: Mesajınızı yazın ve + simgesine dokunun.
Adım 4: Zamanlama mesajına dokunun.
Adım 5: Mesajınızın gönderileceği tarihi ve saati belirleyin.
Adım 6: Bitti > Gönder'e dokunun.
Not: Tüm planlanmış mesajları görmek için Mesajlar uygulaması ana ekranındaki üç noktaya dokunun ve Planlanmış mesajlar öğesini seçin.
2. Yıldız Mesajları
Önemli mesajları daha sonra kolayca bulabilmek için yıldızla işaretleyin. İşte nasıl:Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve bir görüşme seçin.
Adım 2: Mesaja uzun basın ve Yıldız mesajı'nı seçin . Mesajın yanında artık bir yıldız simgesi olacak.
Yıldızlı mesajlarınızı görmek için Mesajlar uygulamasının ana ekranına gidin ve üç nokta simgesine dokunun . Ardından Yıldızlı mesajlar'ı seçin .
3. Hatırlatıcı Olarak Bir Mesaj Ekleyin
Bir mesaja cevap vermeyi mi unuttunuz? Kendinize hatırlatmak için bu özelliği kullanın:Adım 1: Mesaja uzun basın ve Hatırlatıcıya ekle seçeneğine dokunun.
Adım 2: Bir tarih ve saat seçin ve Kaydet'e dokunun.
4. Pin Mesajları
Artık önemli mesajları gelen kutunuzun en üstüne sabitleyebilirsiniz. Nasıl olduğunu görelim:Adım 1: Mesaja uzun basın ve Daha Fazla (üç nokta) seçeneğine dokunun.
Adım 2: Pin to top'a dokunun . Mesaj, konuşma listenizin en üstüne taşınacaktır.
Bir mesajın sabitlemesini kaldırmak için aynı adımları izleyin ve Üstten sabitlemeyi kaldır seçeneğini seçin.
Not: Birden fazla mesajı sabitlediyseniz, bunları yeniden düzenleyebilirsiniz. Bunun için menü seçeneklerini açın ve Sabitlenenleri yeniden sırala'yı seçin . Şimdi mesajları istediğiniz sıraya sürükleyip bırakın.
5. Konuşmaları Sessize Alın
Bir konuşma hakkında bildirim almaktan bıktınız mı? Konuşmayı sessize alabilirsiniz.Adım 1: Konuşmaya basılı tutun.
Adım 2: Alttaki Bildirimler'e dokunun. Konuşmanın yanında küçük bir sessize alma simgesi görünecektir.
Bu konuşma için bildirim almaya devam edeceksiniz, ancak telefonunuz size bildirim göndermeyecek.
İpucu: Sesi açmak için aynı adımları izleyin ve Bildirimler'i seçin.