Haber Minibüs gibi motosiklet: 2’si bebek 8’i çocuk tam 16 kişi bindi

Mesajlar
0
Tepkime
363
Puanları
83
Minibüs gibi motosiklet: 2’si bebek 8’i çocuk tam 16 kişi bindi

Aksaray’da 2’si bebek 8’i çocuk 16 kişi bindiği 3 tekerli elektrikli motosikletle polise yakalandı. Herkesi şaşırtan o görüntülerde 16 kişi bir bir motosikletten indirilirken, sürücünün de ehliyetsiz olduğu belirlendi.

PI4QYcStG06WU7w5wQwG5w.jpg

Şamlı Mahallesi Atatürk Bulvarı kavşağında motosikletlere yönelik rutin uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ve Asayiş Şubesi ekipleri, uygulama noktasında trafikte seyreden tüm motosikletleri tek tek durdurdu. Trafik polisleri ehliyet, ruhsat ve kask gibi unsurları kontrol ederken, Asayiş ekipleri ise şahısları bir bir Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirdi.
5IsQjWXSvUKmVHZJLepauA.jpg

Uygulama esnasında 3 tekerlekli elektrikli motosikleti durduran polis ekipleri motosiklet ve sepetinde 2’si bebek 8’i çocuk tam 16 yabancı uyruklu şahıs olduğu tespit etti.
Rh9ZiyXKzEWtoYDsI9YDRw.jpg

Herkesin şaşkınlıkla izlediği olayda polis ekipleri motosikletin ön kısmından 3, arka sepetinden ise 13 kişiyi bir bir indirdi. Motosikletin sürücüsü Muhammet Ahmet Huseyin’in (26) yapılan kontrolünde ehliyetsiz olduğu anlaşılırken, sürücüye “Taşıma sınırının üzerinde taşıma” nedeniyle 16 bin TL para cezası kesildi.
v32wc2s2MU2CUnTXTfQOag.jpg

Canlarını hiçe sayarak trafikte seyreden 16 yabancı uyruklu şahıs tek tek kontrolden geçirildi. Motosiklet ise polis ekipleri tarafından sürücünün ehliyetli bir yakınına teslim edildi.
PG2AIoTs_0GXhHGFay3dGg.jpg

Basın mensuplarının, “Kaç kişi var” sorusunu cevaplayan motosiklet sürücüsü Muhammet Ahmet Huseyin biraz düşündükten sonra “15 kişi” diye cevap verdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve Türkçeyi zor konuşan sürücü basın mensuplarını sorularını gülerek cevapladı.
tvG4GK6gqUO7UtncvyE1rw.jpg

zkVtXhKHnUG8b0d_mz-NzQ.jpg

 
Üst Alt