Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. hakkında, "Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. Ilgız ile S.A. arasındaki mesajlaşmada cinayetin ardından "Oh, iyi olmuş, süpersin." dediği kaydedildi.
Bursa'da ormanda 9 kurşunla vurulmuş halde bulunan Recep Arı cinayeti ile ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma 6,5 ay sonra tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. hakkında hazırlanan 4 sayfalık iddianamede, Ilgız’ın cinayeti itiraf ettiği ancak maktul Recep Arı’ya 2 kurşun sıktığını söylediği belirtildi. İddianamede Ilgız’ın, olay günüyle ilgili, “Evinden alıp ormana götürdüm. Orada aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu bacağından bıçakla yaraladım. Bu sırada Recep silah çekti. Boğuşma sırasında elindeki tabancayı aldım, 2 el ateş ettim. Adli Tıp Kurumu raporunda 9 adet kurşun atıldığı söyleniyor. Kabul etmiyorum." savunmasına yer verildi. "BENİ SÜREKLİ DARBEDİYORDU" İddianamede, Recep Arı ile 2011 yılında evlendiğini ve sürekli şiddet gördüğünü öne süren S.A.’nın da ifadesine yer verildi. S.A. ifadesinde, “Recep beni darbederken, Kadir de gördü. Olaydan 1 yıl önce Kadir ile aramızda gönül ilişkisi başladı. Kadir ile mesajlaştığımı Recep gördü ve beni darbetti. Eline tüfek alıp, ‘Önce Kadir’i, sonra eve gelip seni öldüreceğim’ diyerek evden çıktı. Ertesi gün sabaha kadar gelmedi. Ben de KADES’i aradım, yardım istedim. Daha sonra Kadın Sığınma Evi’ne gittim. Burada cep telefonumdaki WhatsApp görüşmelerini sildim. 2 gün sonra Kadın Sığınma Evi’nden çıktım." dedi.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.