
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında, Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketi ‘Sabancı Cumhuriyet Seferberliği’ etkinlikleri kapsamında Sabancı Gönüllüleri bu yıl da çalışanlarıyla sahaya indi. Adana, Çorlu ve İstanbul’da gerçekleştirilen etkinliklerde yerel üretici ve kadın girişimcilere sürdürülebilir üretim üzerine eğitimler verildi.
Sabancı Topluluğu tarafından başlatılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında gerçekleştirilen projeler hız kesmeden devam ediyor.
Sabancı Holding'in iştiraklerindeki gönüllülerin katılımıyla 2 yıl boyunca 22 bin Sabancı Gönüllüsü 48 şehirde toplam 270 etkinlik düzenlenirken, CarrefourSA çalışanları da farklı illerde seferberlik çalışmalarına imza attı.
30 yıldır Türkiye’ye değer katarken insanıyla, üreticisiyle ve paydaşlarıyla büyüdüklerini söyleyen CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, “Sürdürülebilir geleceğe olan sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyor ve Cumhuriyetimizin 100. yaşını da çalışarak kutluyoruz. Çünkü Başka Toprak yok, Başka Cumhuriyet yok” dedi.

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.