Haber Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tamamlandı: 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura çekimi nasıl sorgulanır? (2022 işçi alımı kura çekimi sorg

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tamamlandı: 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura çekimi nasıl sorgulanır? (2022 işçi alımı kura çekimi sorgulama ekranı)

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istiham edilecek 11 bin 317 işçi alımı için kuralar çekildi ve sonuçlar açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında, 11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekiminin tamamlandığını, asıl ve yedek adayların yerleştirme sonuçlarının " " adresinden ilan edildiğini bildirdi. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sorgulama ekranı.

vqLk3GLkbUWso4_b1YYElg.jpg

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura çekimi tamamlandı. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda işçi alımı kura çekiminin tamamlandığı ve sonuçların açıklandığı belirtildi. Kura çekimi sonuçları bakanlığın resmi adresinden sorgulanabilecek.
hPU_pC7jMUGNiRT5gtsc9g.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekiminin tamamlandığını, asıl ve yedek adayların yerleştirme sonuçlarının " " adresinden ilan edildiğini bildirdi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:"11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekimi dün tamamlandı. Asıl ve yedek adayları gösteren tüm yerleştirme sonuçları ' ' internet adresinden ilan edildi. Hepimiz için hayırlı olsun."
BYff9VF0N0mZUpe_a2_Msg.jpg

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden ( ) canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra internet adresinden ilan edilecektir. KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
La1mH2DPnUeXj_Xh8uYe_Q.jpg

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir.
IVHzSZ01ukiv5_mi5ZU3-w.jpg

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.
w_zulkSV7kudjRkiu8C26g.jpg

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden ( ) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır. İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
EuuXF22WfEyaZi1YW8rFAw.jpg

İlana göre, Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 bin 80 temizlik görevlisi, 3 bin 559 güvenlik görevlisi (silahsız), 791 klinik destek elemanı, 604 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, onarım ve arıza giderme elemanı, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alınacak.
 
Üst Alt