Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefon Kilit Ekranından Reklamları Kaldırma Yöntemleri

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 70
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Remove-Ads-from-Samsung-Galaxy-Phone-Lock-Screen.webp

1. Yöntem : Kilit Ekranı Hizmetlerini Devre Dışı Bırakın​

Glance gibi kilit ekranı servisleri, reklamları görüntüler ve hatta uygulamaları ve oyunları doğrudan kilit ekranında tanıtır. Bu, Galaxy telefonunuzun kilit ekranı deneyimini ele geçirir ve seçtiğiniz duvar kağıdını artık görmezsiniz. Neyse ki Samsung, eklentiyi devre dışı bırakma seçeneği sunuyor. Bu seçenek Ayarlar menüsünde gizli. İşte eklentiye nasıl erişip kullanabileceğiniz.

Adım 1: Samsung Galaxy telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın. Kilit ekranı > Duvar kağıdı hizmetleri'ni seçin.

Adım 2: Hiçbiri'ni seçin ve hazırsınız.

1760692791790.webp

2. Yöntem : Üstte Görünme İznini Devre Dışı Bırakın​

Android işletim sistemi, geliştiricilerin "Üstte Görün" işlevini uygulamasına olanak tanır. Bu işlev, uygulamaların diğer uygulamaların ve kilit ekranının üzerinde banner'lar göstermesine olanak tanır. Bu izin öncelikle mesajlaşma uygulamaları için tasarlanmış olsa da, bazı geliştiriciler bunu Galaxy telefonlarda reklam görüntülemek için kullanır.

Bu geliştiriciler, uygulamayı ilk kez başlattığınızda sizi kandırarak izin vermenizi sağlar. Sonrasında ise reklamlar görmeye başlarsınız. Bu tür uygulamaları tespit edip gerekli izni devre dışı bırakmalısınız.

Adım 1: Bildirim merkezini açmak için yukarıdan aşağı doğru kaydırın . Ayarlar menüsünü açmak için Ayarlar dişlisine dokunun > Uygulamalar bölümüne doğru aşağı kaydırın.

Adım 2: Bu reklamları gönderen uygulamaları belirleyin ve seçin . Son zamanlarda reklam görmeye başladıysanız, yakın zamanda yüklediğiniz bir uygulamayı seçin.

Adım 3: Uygulama bilgileri menüsünden Üstte Görünme iznini bulabilirsiniz . Geçiş düğmesini devre dışı bırakın.

1760692808259.webp

Uygulama kullanışlı değilse ve onsuz yaşayabiliyorsanız, içinde başka kötü amaçlı yazılımlar da olabileceğinden onu kaldırmanız daha iyi olur.

Etiketler Etiketler
android kilit ekran reklam silme galaxy kilit ekran reklam engelleme one ui reklam kapatma yöntemleri samsung galaxy kilit ekran reklam kaldırma samsung reklam bildirimleri devre dışı bırakma
Geri
Üst Alt