Samsung Galaxy Telefonunuzda Dual Messenger Nasıl Kullanılır?
Dual Messenger'ı kullanmak için, klonlamak istediğiniz uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekir. Ardından, Dual Messenger özelliğini kullanarak uygulamanın ikinci bir kopyasını kurabilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı:Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Gelişmiş özellikler > Çift Messenger bölümüne gidin.
Adım 2: Desteklenen tüm uygulamaları (klonlanabilenleri) Kullanılabilir uygulamalar altında bulabilirsiniz. Klonlamak istediğiniz uygulamanın yanındaki düğmeyi açın ve Yükle'yi seçin.
Uygulamanın ikinci sürümünü yükledikten sonra, uygulamalarınızın her iki kopyasını da uygulama çekmecesinde bulacaksınız. İkinci uygulama, simgesinin sağ alt tarafında Dual Messenger simgesi görüntüleyecek ve bu da onu tanımanızı kolaylaştıracaktır. İkinci uygulamayı açtığınızda, uygulama ekranının sağ alt köşesinde Dual Messenger simgesini de göreceksiniz.
İkincil Uygulama için Ayrı Bir Kişi Listesi Nasıl Kullanılır?
Ev ve iş profillerinizi ayrı ayrı yönetmek istiyorsanız, Dual Messenger, uygulamanın her iki sürümü için iki ayrı kişi listesi tutmanıza da olanak tanır. Bunu nasıl yapabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Gelişmiş özellikler > Çift Messenger bölümüne gidin.
Adım 2: Ayrı kişi listesi kullan seçeneğinin yanındaki anahtarı etkinleştirin. Klonlanmış uygulamalar için kişi eklemek veya kaldırmak üzere Ayrı kişi listesi kullan'ı seçin ve ardından Kişileri seç'e dokunun.
Adım 3: Kişi listenize erişmek için sağ üst köşedeki Ekle düğmesine dokunun. Listeye eklemek istediğiniz kişileri seçin ve Bitti'ye dokunun.
Samsung Telefonunuzda Dual Messenger Nasıl Devre Dışı Bırakılır
İkincil uygulamayı artık kullanmayı düşünmüyorsanız, Dual Messenger'ı devre dışı bırakmak oldukça kolaydır. İşte nasıl yapabileceğiniz:1. Adım : Ayarlar uygulamasını açın ve Gelişmiş özellikler > Çift Messenger bölümüne gidin.
2. Adım : Klonlanmış uygulamanın yanındaki düğmeyi kapatın. Seçiminizi onaylamanız istendiğinde Kaldır'a dokunun. Uygulamanın klonlanmış sürümünü kaldırırken uygulama verilerini saklamayı veya kaldırmayı seçebilirsiniz.
Alternatif olarak, telefonunuzda birden fazla mesajlaşma uygulamasını klonladıysanız, hepsini aynı anda silebilirsiniz. Bunu yapmak için sağ üstteki üç nokta menü simgesine dokunun ve "Tüm verilerimi sil"i seçin.
İşte bu kadar. İkincil uygulamanız kaybolacak. Klonlanan uygulamayı kaldırmak, ana veya birincil uygulamayı hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Ancak, ana uygulamayı kaldırırsanız, klonlanan uygulama da telefonunuzdan kaldırılacaktır çünkü Dual Messenger mevcut uygulamalarınızı klonlar.