Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefonlarda Kilit Ekranı Kısayolları Nasıl Değiştirilir?

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 54
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

Mobil CaN

admin
change-lock-screen-shortcuts.webp

Tek Bir Kullanıcı Arayüzünde Kilit Ekranı Kısayolları Nasıl Değiştirilir​

Yeni One UI, kilit ekranı kısayollarını değiştirmek için birkaç yerel ayar sunuyor . Sadece değiştirmek istiyorsanız bu sizi idare eder. Ancak, telefonunuzun kilit ekranını daha da özelleştirmek için Samsung'un Good Lock uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Varsayılan Seçenekleri Kullanarak Özelleştirme​

Öncelikle yerel seçenekleri kullanarak kilit ekranı kısayollarını nasıl değiştirebileceğinize bakalım.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Kilit ekranı'na dokunun.

Adım 2: Kısayollar seçeneğine gidin ve etkinleştirin. Ardından, üzerine dokunun.

1762709493314.webp

Adım 3: Sol kısayolu seçin ve kilit ekranında sola kaydırdığınızda başlatılmasını istediğiniz uygulamayı seçin.

1762709509258.webp

Adım 4: Benzer şekilde Sağ kısayolu seçin ve sağdan kaydırdığınızda ne açılmasını istediğinizi seçin.

Good Lock Kullanarak Özelleştirme​

Telefonunuzun kilit ekranına daha fazla kısayol eklemek için Samsung'un Good Lock özelliğini de kullanabilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: Good Lock uygulamasını Galaxy akıllı telefonunuza indirin ve yükleyin.

Adım 2: Uygulamayı açın ve modülü yüklemek için LockStar'ın yanındaki yükle düğmesine dokunun.

Adım 3:
Modül yüklendikten sonra Good Lock uygulamasına dönün ve LockStar'a dokunun. Ardından, modülü etkinleştirmek için üst taraftaki geçiş düğmesini etkinleştirin.

1762709543467.webp

Adım 4: Değişiklik yapmak için kilit ekranını seçin.

Adım 5: Alttaki kısayollardan birine dokunun. Kilit ekranı kısayollarından tamamen kurtulmak istiyorsanız, dikdörtgen çerçevenin sağ üst köşesindeki küçük X simgesine dokunabilirsiniz.

Adım 6:
Kısayolları özelleştirmek için, anahattın sol alt köşesindeki küçük düzenleme düğmesini seçin.

Adım 7:
Altı farklı kısayol gösteren seçeneği seçin.

1762709564121.webp

Adım 8: Seçenekleri belirledikten sonra, kilit ekranı kısayollarının hizalamasını seçebilirsiniz. Tüm seçenekleri deneyin ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçin.

Adım 9: Kısayol eklemek için kısayollar tepsisindeki ilk + düğmesine dokunun.
1762709580539.webp

Adım 10: İlk kısayol için istediğiniz uygulamayı seçin. Altı uygulamanın tamamını seçene kadar kısayol olarak eklemek istediğiniz diğer uygulamaları seçmeye devam edin. Ardından Uygula'ya tıklayın.

1762709613890.webp

Adım 11: Tüm değişiklikleri uygulamak için sol üst köşedeki Kaydet'e dokunun. Ardından, tüm kısayollarınızı görüntülemek için sol alt köşedeki küçük simgeye dokunabilirsiniz.

1762709648965.webp

Etiketler Etiketler
galaxy hızlı erişim ayarları kilit ekranı özelleştirme kısayol değiştirme samsung kilit ekranı samsung kısayol ekleme
Geri
Üst Alt