Haber Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun hayatını kaybeden ağabeyi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ'ın cenazesi, Eskişehir'deki cemevinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

KJ03beOyHkm5tkLCreW8Fg.jpg

Kemal Kılıçdaroğlu'un eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Konukevi'nde kalan ağabeyi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ (74) dün rahatsızlandı.
5c3GMGqXNEqXjojNsqwg4w.jpg

Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Prof. Dr. Özdağ, zatürre ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özdağ'ın cenazesi, Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'ne getirildi.
N0P_qnEcs0iRXGWL2cQdpg.jpg

Cenazeye; Kılıçdaroğlu ile eşinin yanı sıra Prof. Dr. Özdağ'ın oğlu Cenk Özdağ, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı, ailenin yakınları ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
Wsev5Mv280uOWk2rM5DFyg.jpg

Öğrencisi Derya Yurtaydın Özkar, Prof. Dr. Hüseyin Özdağ'ın çok değerli bir akademisyen olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Tunceli'den gelmiş Eskişehir'de Anadolu ile Osmangazi Üniversitesi'nde binlerce maden mühendisi yetiştirmiş. Akademinin kendi alanında çok büyük uzman olan bir hocamızdı. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun.
S1ZMyDzjZkijqXRjMid1dA.jpg

30 yıldır hocalığımın yanında benim babamdı. Kız evladı olmamış ama onun Eskişehir'deki kızıyım. Çok erken öldü. Keşke bu kadar erken ölmeseydi. Allah, geride kalanlara sabır versin."
jL9OtfnD8kWxl8F_urzVxA.jpg

Özdağ'ın cenazesi, cemevinde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
-DDWafsy_E2CouJ6y5fjVw.jpg

lW6heLj7h0GubIEVlkWFGA.jpg

8fYSK5S_KkaFpQYkJQcoGA.jpg

q4d_7haZvECTHoiF5hVhAg.jpg

breI--uBAEWjhhMGrnLJCA.jpg

TJ7AWWqRQkK3s7XafmvuFw.jpg

Wf-vK9V7ckC5bhrQJQeALw.jpg

OupWaxtACki0lQbB82R98Q.jpg

92-ISomqhUODSOtoN4kIgQ.jpg

D9vwsinoFEi6ljHprWmU_g.jpg

HtW2Wlw5F0uFmkl6jz-Aqw.jpg

Üst Alt