Haber Sıcaklık 40 dereceye çıktı: Serinlemek isteyen oraya koştu

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Sıcaklık 40 dereceye çıktı: Serinlemek isteyen oraya koştu

Osmaniye'de etkisini artıran sıcak hava nedeniyle bunalan vatandaşlar, Sarısu Şelalesi'nde serinledi.

3XCzEcFFI0-LB1qovBFs2g.jpg

Osmaniye'de hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar, merkez Karaçay Vadisi üzerinde bulunan Sarısu Şelalesini tercih ediyor.
AxVFnX4_xk6FANcusLBolA.jpg

Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte bunalan vatandaşlar, serinlemek için doğal alanlara yönelmeye başladı.
mKXfmq6Hq0OE-HRRjzJWlQ.jpg

Sarısu Şelalesi hem doğal güzelliği hem de serin sularıyla dikkat çekiyor. Sıcak havadan kaçan vatandaşlar şelaleye gelerek serin suya girip doğanın tadını çıkarıyor
-VROMUPofE2ggjIcs40bZg.jpg

Piknik yapan ve şelalenin etrafında vakit geçiren vatandaşlar hem serinlediklerini hem de haftanın stresini doğada bırakıyor.
JayzHC_RSUynGTbDJ_S7YA.jpg

Osmaniye'de havanın çok sıcak olduğunu söyleyen vatandaşlar "Zorlu bir parkurdan geçiyoruz ama sonunda serinlemek bütün yorgunluğu alıyor. Hem stres atıyoruz hem de güzel vakit geçiriyoruz" diye konuştu.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt