Haber Sırrı Süreyya Önder’in kızı Ceren Önder Kandemir kimdir, kaç yaşında? İşte, hayatı

Ceren Önder Kandemir kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Ceren Önder evli mi?

DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında 18 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlenirken kızı Ceren Önder Kandemir’in konuşması gündem oldu. Peki Sırrı Süreyya Önder’in kızı Ceren Önder kimdir, kaç yaşında? İşte, hayatına ilişkin bilgiler…

xd1IwvDIHkCd-ibCYe0qWA.jpg

Sırrı Süreyya Önder’in kızı Ceren Önder, babası için Atatürk Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem oldu. Sırrı Süreyya Önder’in 1991 yılında Halide Tülay Demirsöz ile evliliğinden dünyaya gelen Ceren Önder, 2015 yılında Emre Abay ile hayatını birleştirirken eşinin reklamcılık sektöründe çalıştığı biliniyor. Peki Ceren Önder kimdir, kaç yaşında? İşte, Ceren Önder’in hayatı…
80P8VrRA_0Whzf9YJHxI2w.jpg

Ceren Kandemir Önder, 1 Aralık 1911 yılında İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. 34 yaşındaki Ceren Önder, babasının edebi yönünden etkilenmiştir. Şair olan Ceren Önder’in Ayıp Payı isimli bir şiir kitabı bulunuyor.
ijXNjChjAkuCbYzsvq1UgA.jpg

2015 yılında, Emre Abay Kandemir ile evlenen Ceren Önder’in Can isminde bir erkek çocuğu bulunuyor.
QZBJj4apNkGd4M2TYB2_tw.jpg

Sırrı Süreyya Önder’in kızı, Ceren Önder babası için düzenlenen cenaze töreninde yazdığı mektubu okudu.Ceren Önder “ Baba, hayatın bütün rengi gitti. Benim bildiğim hayat bitti. Yeni bir hayat başlıyor şimdi, ürkütücü. Kendimi bildim dileli seni kaybetmekten korktum. Öyle iyi öyle benzersizdin ki bu adam bana sadece ölerek acı çektirebilirdi derdim.” ifadelerini kullandı.

Üst Alt