Haber Uğur Mumcu ölümünün 30'uncu yılında mezarı başında anıldı

Uğur Mumcu ölümünün 30'uncu yılında mezarı başında anıldı

Gazeteci Uğur Mumcu katledilişinin 30. yıldönümünde törenle anıldı. Mumcu için adını taşıyan sokakta tören düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı.

m3hxe3KkiUmPG3AoBLvyFA.jpg

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 30'uncu yılında, bombalı saldırıya uğradığı evinin önünde ve mezarının başında anıldı.
wmNBKTu34E-VVWs4GElgGg.jpg

Anma törenine Mumcu ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP'li bazı milletvekillerinin de arasında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
2FEjmNsWWkm14xmNnxMztw.jpg

Kılıçdaroğlu, tören öncesinde Mumcu'nun evinde eşi Güldal, kızı Özge ve oğlu Özgür Mumcu ile görüştü.
m5aebuXLzE2A0fFkfbUcyQ.jpg

Görüşmenin ardından Mumcu ailesi ve Kılıçdaroğlu, Faili Meçhuller Anıtı'na ve Mumcu'nun hayatını kaybettiği alana karanfiller bıraktı, mum yaktı.
2cbK7unTXkSxKFqealsW0A.jpg

Anma töreninde alandakilerle Mumcu'nun hayatını kaybettiği yerde şarkılar seslendirildi.
7VXkRYdLKkWDK-sS8fVr4Q.jpg

f9VJV5Zcgk-eI3Ibm82rvg.jpg

NsP85aTXpEStiE1BkqYw4w.jpg

JAXahOyHfUSFt1JRBsRghw.jpg

zryZb6oaPU2caFAneLfX8w.jpg

ue8wxKNhvUOyydUz1XVJFQ.jpg

 
Üst Alt