Haber WhatsApp'tan yeni özellik: Sesli mesajlar otomatik olarak metne dönüştürülecek

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
WhatsApp'tan yeni özellik: Sesli mesajlar otomatik olarak metne dönüştürülecek

WhatsApp, yeni beta sürümüyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için bir özelliği daha devreye almaya hazırlanıyor. Yeni özellikle sesler metne dönüştürülürken, kullanıcılar sesli mesajlar içerisinde arama da yaparak aradıklarına ulaşabilecek.

d-O-qLfyGEmzR1qTCwUIeA.jpg

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için yeni bir özelliği daha yayına almaya hazırlanıyor.
0sOffHgLB0-3UDaiuoPZGw.jpg

Sesli mesaj uygulamasını daha iyi bir hale getirmek için kolları sıvayan geliştiriciler, uygulamanın yeni beta sürümü 23.03.73'te; sesli mesajların otomatik metne dönüştürülmesi özelliğini kullanıma açtı. Bu özellik, istenmeyen durumlarda da kapatabiliyor.
YQfHwXv5Y0OPNRsSM9px5g.jpg

Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, kendilerine gelen sesli mesajları dinleyemeyecekleri durumlarda metne dönüştürebilecek.
TCe2sJ6TjUyVHD7pCkXQAQ.jpg

Bu sayede WhatsApp içinde yapılan aramalarda sadece metinler değil, sesli mesajlar da taranabilecek. Kullanıcılar, sesli mesajlar içerisinde yer alan kelimeleri de arama yaparak bulabilecek.
j7_-7hlB00S8TBaF4R8k_A.jpg

WhatsApp son olarak geçtiğimiz hafta çoklu telefon desteğini kullanıma açmıştı. İLGİLİ HABER: WhatsApp'a çoklu telefon desteği geldi
5UiaWMlpwk-Gifhdi0VbAA.jpg


 
Üst Alt