Ahmet The Rooter kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet The Rooter

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Note20 Ultra SnapDragon için buldum: https://xdaforums.com/t/rom-14-unofficial-lineageos-21-for-samsung-galaxy-note20-ultra-snapdragon.4681832/
  2. Ahmet The Rooter

Rom Noble 4.3 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel

Ben Galaxy note9 kullanıcısı drğilim fakat ona çözümüm var: KSU olarak kurulumdan sonra: KernelSU 1.0.1 uygulamasını indir ve ReZygisk, Play Integrity Fix ve LSPosed yükle. Ve reboot LSPosed'da by mödülleri indir ve Banka uygulamalarının üzerine tikle Ve rebootla Dosya linkleri altta:
  3. Ahmet The Rooter

Nasıl Yapılır? Device Tree nasıl yapılır?

Arkadaşlar ben yakın zamanlarda Galaxy Note20 Ultra GSI ROM yayınlamıştım bu sitede, artık o projede devam etmekten vazgeçtim. Ben bu telefon için PixelOS yapmak istiyorum(full rom) ve cihaz ağacını kendim yapmak istiyorum ve araştırdığım kaynaklar çok karışık olduğu için anlayamadım...
  4. Ahmet The Rooter

Rom StatiXOS Android 15 GSI (Galaxy Note20 Ultra)

- Bu ROM benim değil ve geliştiricisi de değilim, sadece inşa ettim! - Snapdragon modelleri de desteklenmektedir - GApps'i flaş etmeye gerek yok. Zaten dahil edilmiştir. - Bu ROM günlük sürücü olarak kullanılabilir. * * Bozuk cihazlardan, ölü SD kartlardan ben sorumlu değilim, * Termonükleer...
  5. Ahmet The Rooter

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

ROM güzel One UI 5.1'le kıyas yaparsak, pil One UI 6.0'da biraz daha hızlı bitiyor.
Üst Alt