Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer uygulamalarınız cihazınızda root tespit ediyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
Magisk’i Kaldırın: Eğer Magisk yüklüyse, hemen kaldırın. Bunun yerine KSU uygulamasını yükleyin ve KSU’nun neden Magisk’ten daha iyi...
Rom yapabilir hangi romu yapicaksa kaynak kodunu indirsin zaten genelde kaynak kodunu aldığı yerde nasıl yapılacağını yazılıdır ben rom derlemesi yapmadım Kernek amatör yapıyorum Mustafa daha iyi bilir onu alanı sonucda rom ve kernel yapmak...
Adım 1: OneDrive için Autosync'i indirin ve yükleyin. Adından da anlaşılacağı gibi, Autosync bir cihaz klasörünü bir bulut klasörüne ve tam tersine otomatik olarak senkronize etmenizi sağlar. Klasör çiftleri oluşturma ve dosyaları yükleme...
Günümüzün bağlantılı dünyasında, iş, eğitim veya kişisel nedenlerle cihazlar arasında dosya paylaşımı bir zorunluluk haline geldi. Bulut hizmetleri ve doğrudan internet tabanlı transferler popüler olsa da, kendinizi internet bağlantısı olmadan...