Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla hocam ben kendi telefonum da kullanıyorum. O kadar işlem vs yaptım hiç bir sıkıntı çekmedim. Daha önce VulCan Rom kullandım, o romdan geçtim. O rom da bazı sorunlar vardı kamera vs ama Nexsus da şuana kadar beni zor duruma düşürecek hiç bir...
Hocam keşke detaylı bir video çekseniz gerçekten okuyunca çok karışık gelebiliyor. İlk fırsatta deneyeceğim umarım sorun yaşamam. Eşimin telefonuna yapıcam beceremezsem çok fırça yerim :) Sorun yaşarsam size burdam sorarım.
Bende Samsung Galaxy Note 20 Ultra kullanıyorum. Bu rom gerçekten çok başarılı. Evet kurulum biraz kafa karıştırıcı olabilir ama YouTube'dan vs işlemlerin nasıl olacağına bakabilirsiniz. Fırsatım olsa kendim video çekeceğim kurulum için ama...
N985f note 20 ultramız var. Guncelleme cok eski kaldığı ve ai ozellıklerı olmadığı İcin custom rom atmak istiyorum. Hic rom atmadım hocam atarken yazılanları tam yaparsam sorun yasarmıyım? Bankacılık uygulamalarında sorun yasarmıyım hocam? Bu son...
N985f note 20 ultramız var. Guncelleme cok eski kaldığı ve ai ozellıklerı olmadığı İcin custom rom atmak istiyorum. Hic rom atmadım hocam atarken yazılanları tam yaparsam sorun yasarmıyım? Bankacılık uygulamalarında sorun yasarmıyım hocam? Bu son...