Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Rusya'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev'e düzenlediği son saldırılardan mutlu olmadığını belirterek, "Başkan bu savaşın sona ermesini istiyor ancak belki de bu savaşın iki tarafı...
ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lisa Cook, ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisini görevden alma girişimini engellemek amacıyla dava açtı.
Washington'daki federal bölge mahkemesinde açılan davada, Donald Trump'ın yanı sıra Fed...
İngiltere, Fransa ve Almanya'dan oluşan E3 ülkeleri, İran'a Birleşmiş Milletler (BM) yaptırımlarını getirebilme imkanına sahip "snapback" mekanizmasının işletilmesi için BM Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) başvurdu.
Almanya Dışişleri Bakanı Johann...
BM raportörleri, Gazze İnsani Yardım Vakfı'nın dağıtım merkezlerinde yaşanan sivil kayıplarına ilişkin açıklama yaptı.
Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, İsrail ve ABD güdümlü Gazze İnsani Yardım Vakfı'nın yardım dağıtım noktalarında...
Uzun ve sağlıklı bir yaşam yalnızca şansa veya genetik faktörlere bağlı değil. Uzmanlara göre, uzun ömrün sırrı günlük hayatta sürdürülen basit ama etkili alışkanlıklarda saklı.
Uzun yaşam üzerine araştırmalarıyla bilinen Dr. Vassily...
İsrail'in Gazze'deki soykırım savaşında ölen Filistinlilerin sayısı 62 bin 966'ya çıktı. Dünya Gıda Programı, Gazze'deki açlığın ise çok ciddi boyutta olduğunu bildirdi.
Gazze Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, İsrail'in Gazze'ye son 24...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistan Başbakanı Şerif ile görüşmesinde ikili ilişkiler ele alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Pakistan ikili...
İsrail güçleri 7 Ekim 2023'ten bu yana 197 gazeteciyi gözaltına alıp tutukladı, bunlardan 50'si hâlâ cezaevinde bulunuyor.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana gözaltına aldığı Filistinli gazetecilerden...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede Türkiye ile...
ABD'de bir F-35 savaş uçağı, kontrolden çıkarak piste çakıldı. Kazadan önce pilotun, havada 50 dakika boyunca mühendislerle telekonferans yaparak sorunu çözmeye çalıştığı ancak başarısız olduğu ortaya çıktı.
Alaska’daki Eielson Hava Kuvvetleri...