Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağrı Dağı'nda son günlerde etkili olan aşırı sıcaklar, zirveden kopan kayaların eteklere sürüklenmesine ve çamurlu suların akmasına neden oldu.
Son günlerde Ağrı Dağı'nda etkili olan aşırı sıcaklar, dağın eteklerinde tehlikeli görüntüler...
Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç orta refüje çarparak devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, B.Ç. yönetimindeki...
Balıkesir'de otluk alanda çıkan ot yangını kısa sürede kontrol altına alındı.
Balıkesir Karesi ilçesi 2. Sakarya Mahallesi Çevreyolu Caddesi mevkiinde otluk alanda yangın çıktı.
Henüz nedeni belirlenemeyen yangına, Balıkesir İtfaiyesi ve Orman...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos mesajında, iç ve dış düşmanlıkların Terörsüz Türkiye’yle beraber tesir alanını iyice kaybedeceğini belirtti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı...
Ankara İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı öncesinde kırtasiye ve okul ürünlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
İl Ticaret Müdürlüğü tarafından, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa süre kala, Ankara'daki...
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, kavşakta kontrolsüz şekilde ana yola çıkan otomobile başka bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 08.00 sıralarında kırsal Dadağlı Mahallesi yol kavşağında meydana geldi.
Manisa'nın...
Sivas Numune Hastanesi’nde yemek servis hizmeti sağlayan şirketin, zorunlu olan porselen tabak yerine tek kullanımlık köpük tabakla yemek servisi yaptığına yönelik şikayetler üzerine idari inceleme başlatıldı.
Sivas Numune Hastanesi...
Türkiye'nin Gürcistan ve İspanya karşılaşmalarındaki aday kadrosu açıklandı.
A Milli Takım'ın Gürcistan ve İspanya karşılaşmalarındaki aday kadrosu belli oldu.
A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 1 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'den...
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Kırkkepenekli Göleti'nde su seviyesinin azalmasına bağlı çok sayıda balık telef oldu.
Son günlerde bölgede yaşanan kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle Kırkkepenekli Göleti'nin su miktarı azaldı. Su...
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sokak röportajı sırasında havaya pompalı tüfekle ateş açan 15 yaşındaki G.B. tutuklandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada yer alan pompalı tüfekle havaya ateş açıldığı görüntüler üzerine çalışma...