Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gaziantep mutfağında önemli bir yere sahip olan soğan kebabı, besin değerinin yüksek olması ve vücut direncini artırması nedeniyle sonbaharın gözde yemekleri arasında yer alıyor.
Türkiye'nin mutfak kültürüyle öne çıkan şehirlerinden...
İstanbul Kağıthane'de bir kişi, tartıştığı kişiler tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında tekme tokat dövüldü.
İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi'nde 4 Ekim Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Sadabad Meydanı’nda...
Elazığ’da kadınlar kendi iş yerini açmak veya çocuklarına kendi el emeği ürünlerini giydirebilmek için Giyim ve Üretim Teknolojisi Kursuna yoğun talep gösteriyor. Hem sosyalleşen hem de meslek öğrenen kadınlar, kursu evde oturan tüm ev...
İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eğitim öğretim yılının başlamasının ardından İnegöl’deki okullarda hizmet veren 78 okul kantinini mercek altına aldı.
Halk sağlığının korunması adına belirli aralıklarla denetimler gerçekleştiren...
Denizli’de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve aynı evde yaşayan iki kardeşin kavgası sokağa taştı. Evden çıkan ağabeyini sokak ortasında bıçakla yaraladı.
Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi...
Gaziantep mutfağında önemli bir yere sahip olan kentin eşsiz lezzetleri arasında yer alan soğan kebabı, besin değerinin yüksek olması nedeniyle vücut direncini artırdığı için sonbahar ve kış aylarında tüketimi artıyor.
Türkiye'nin mutfak...
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kontrolden çıkan otomobil refüje çıkarak sinyalizasyon direğini devirdi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.
Kaza, Manavgat ilçesi Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde, Yapay Şelale Kavşağı yakınlarında...
CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti'ye katılacağına yönelik iddialarla ilgili "Bulunduğum yerdeyim parti içinde beni istemeyenlere inat hiçbir yere gitmiyorum." açıklamasını yaptı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu...
Şırnak'ın Uludere ilçesinde 3 engelli çocuğu, zihinsel engelli annesi ve karaciğer nakli yapılan eşine bakmak için evinden çıkamayan çiftçi, kurduğu küçük ölçekli tavuk çiftliğiyle hem ailesinin geçimini sağlıyor hem de bölgenin beyaz et ve...
Sağlık Bakanlığı 2.764 işçi alımı kura çekimi tarihleri belli oldu. Bakanlık bünyesine 1.948 temizlik görevlisi, 572 silahsız güvenlik görevlisi ve 244 klinik destek elemanı olmak üzere toplam 2 bin 764 işçi alımı yapılacak. İşçi alımları, yazılı...