Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilim insanları, 710 bin yıldır sönmüş sanılan İran’daki Taftan Yanardağı’nda zirvenin son bir yılda 9 santimetre kabardığını ve yer altındaki basınç birikiminin sürdüğünü belirledi.
Bilim insanları, İran’ın Sistan-Belucistan eyaletinde bulunan...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'la yapacağı zirveyi Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile telefonda ele aldı.
Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Putin ile Orban, telefon görüşmesi gerçekleştirdi...
Pablo Picasso'nun yaklaşık 600 bin euro değerindeki 'Gitarla Natürmort' adlı tablosu, Madrid'den Granada'daki bir sergiye taşınırken kayboldu. Eserin teslim alınmadığını fark eden CajaGranada Vakfı durumu polise bildirirken, olayla ilgili geniş...
Bilim insanları, Samanyolu'nun merkezindeki soluk bir gama ışını parıltısının, evrenin büyük bölümünü oluşturduğu düşünülen karanlık maddenin varlığına dair ilk kanıt olabileceğini açıkladı.
Bilim insanları, evrenin dörtte birinden fazlasını...
Bilim insanları sonunda Mars’ın gizemli “kum solucanları” gibi hareket eden tuhaf oyuklarının nedenini çözdü. Araştırmacılar, "Adeta Dune filmindeki kum solucanlarını izliyormuşum gibi hissettim." ifadelerinde bulundu.
Mars’ın Matara ve Russell...
Kamboçya, Tayland'ı sınır hattında "ağlayan hayalet" sesleri yayarak psikolojik harp yürütmekle suçladı. Phnom Penh yönetimi, konuyu Birleşmiş Milletler'e taşıdığını ve seslerin iki ülke arasındaki gerginliği artırabileceğini bildirdi.
Kamboçya...
Gazze için yardım malzemesi taşıyan 17. İyilik Gemisi'nin Mısır'ın El-Ariş Limanı'na demir atmak üzere son hazırlıklarını tamamladığı, öğle saatlerinde limana ulaşacağı öğrenildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda ve...
Lüks ürün devi Louis Vuitton'un açıkladığı güçlü mali sonuçlar, şirketin yönetim kurulu başkanı Bernard Arnault'nun servetini bir gecede 19 milyar dolar artırdı.
Lüks ürün devi LVMH’nin (Louis Vuitton) yönetim kurulu başkanı Bernard Arnault’nun...
ABD Güney Komutanı Amiral Alvin Holsey, Karayipler’de yürütülen tartışmalı operasyonların ortasında görevinden ayrıldı. Pentagon’daki istifanın, Trump yönetiminin Venezuela’ya yönelik askeri planları ve içerdeki komuta krizinin yeni bir yansıması...
ABD Başkanı Donald Trump, “2024 adaylığımı baltaladı” diyerek The New York Times’a yeniden iftira davası açtı. İlk dilekçesi “aşırı süslü” bulunarak reddedilen Trump, yeni başvurusunda 15 milyar dolar tazminat istiyor.
ABD başkanı Donald Trump...