Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iğdır'ın Küllük köyünde 8 gündür haber alınamayan 80 yaşındaki Alzheimer hastası emekli öğretmenin bulunması için çalışmalar sürüyor.
Iğdır'ın Küllük köyünde 8 gündür haber alınamayan 80 yaşındaki Alzheimer hastası emekli öğretmenin bulunması...
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, başıboş dolaşan atlar, trafikte hem sürücülere hem yayalara zor anlar yaşattı.
Uzunköprü Caddesi üzerinde bir anda ortaya çıkan atlar, yol ortasında bir süre gezindikten sonra park halindeki araçların arasında...
Düzce’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Off-Road turu gerçekleştirildi.
Düzce Valiliği’nin koordinasyonunda kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başladı.
Şehirde Cumhuriyetin 102. Yılına özel çeşitli etkinlikler...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın onayıyla Didim Doğal Gaz Boru Hattı Projesi resmen başlayacak ve acele kamulaştırma kararının alındığı projeyle Didim, doğalgaza kavuşacak.
Aydın’ın Didim ilçesi için uzun süredir beklenen Doğal Gaz Boru...
Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde malzeme üreten işletmelere yönelik denetimler hız kesmeden sürdürülüyor.
Erzurum Valiliğince konuşa ilişkin olarak yapılan açıklamada, son bir hafta içerisinde 211 denetim yapılırken denetimlerde...
İzmir'de denizde balık tutan bir kişinin oltasına insan kafatası takıldı. Kafatası, inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İzmir’in Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda oltasını denizden çeken vatandaşın kancasına kafatası takıldı...
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Çayırlı Gölü'nün su seviyesinin düşmesiyle binlerce balık telef oldu.
İlçede bulunan Çayırlı Gölü'nde su seviyesinin düşmesiyle binlerce balık telef oldu.
Gölette kalan binlerce balık ise çamura saplanarak...
Ağrı Valiliği, sosyal medya platformlarında ve bazı haber sitelerinde yer alan "Ağrı’da bir şahsın, ineği aracının arkasına bağlayarak trafikte sürüklediği" yönündeki paylaşımlar üzerine basın açıklaması yaptı.
Ağrı Valiliğinden yapılan...
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düğüne giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, elektrik direğine çarptı. Kazada aynı aileden 6 kişi yaralandı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca yolu Yazılı Mahallesi'nde, Dağlıca yönüne giden otomobil, saat...
Bursa’nın Gemlik ilçesinde terminalde bir kişi, kızına bağırdığı gerekçesiyle otobüs şoförüne yumruk attı.
Gemlik ilçesindeki otobüs terminalinde bir kişi, kızına bağırdığını ileri süren kişi, şoförü defalarca yumruk atarak darp etti...