Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yabancı bir haber ajansında yayımlanan haberde Türkiye ile ilgili öne sürülen iddiaları yalanladı.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin (DMM) sosyal medya hesabından yabancı bir haber ajansında yayımlanan...
İstanbul'daki uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında tutuklanan Bebek Otel'in sahibi Muzaffer Yıldırım'ın 6 şirketine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum atandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Terörizmin...
Bolu’da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yerine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuna Özcan seçildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından geçici tedbir...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ermenistan, Umman, Katar, Estonya, Brezilya ve Hollanda dışişleri bakanlarıyla telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ve İsrail'in İran'a saldırmasıyla bölgede yaşanan ve yayılma riski...
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimde şiddete olaylarına karşı riskli görülen okullarda devriye ekipler ve polis gözetiminde eğitim faaliyeti sürdürüldüğünü açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son dönemde eğitim kurumlarında yaşanan...
Tokat'ta girdiği büfede uluslararası yardım işaretini yapmasıyla gündeme gelen kadın, işletmecinin hareketi anlamamasıyla 2 saat sonra öldürülmüştü. Görülen karar duruşmasında zanlı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Tokat'ta yaşanan olayda...
İstanbul'da Casperlar isimli silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda beş şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul'da isimleri birçok eyleme karışan Casperlar isimli silahlı suç örgütüne yönelik yeni bir operasyon yapıldı.
Bakırköy Cumhuriyet...
Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz çekildi. Denizin çekilmesiyle birlikte tarihi sur kalıntıları ortaya çıktı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Tavşan Adası'na uzanan tarihi sur kalıntıları denizin çekilmesiyle ortaya çıktı.
Antik dönemde Myndos...
Uluslararası sismoloji merkezleri, dünya genelindeki doğal afet kaynaklı ölümlerin yarısından fazlasına depremlerin yol açtığını belirtti.
Dünyanın en aktif deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan Türkiye'de deprem bilincinin oluşturulması...
ABD Adalet Bakanlığı, Jeffrey Epstein soruşturması kapsamında daha önce yayınlanmayan üç FBI raporunu kamuoyuna açıkladı. Belgelerde, bir kadının reşit değilken Donald Trump tarafından istismara uğradığı yönünde iddiaları yer alıyor.
ABD Adalet...