Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CHP'li Beykoz Belediye Meclis Üyesi Esengül Yılmaz Gül, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Beykoz Belediye Meclis Üyesi Esengül Yılmaz Gül, Facebook üzerinden yayınladığı açıklamada, 26 yıldır CHP'ye emek verdiğini belirterek “Dayanışmanın...
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından milli imkanlarla geliştirilen jet eğitim uçağı HÜRJET, Antalya'da gerçekleştirilen düşük irtifa ve yüksek hız testlerini başarıyla tamamladı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre HÜRJET, Akdeniz...
Meteoroloji'ye göre hafta sonu yurdun doğusunda yağışlı, batısında ise bulutlu bir hava hakim olacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, AA muhabirine, yurtta beklenen...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından elde edinilen bilgiye göre, Bakan Fidan...
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 20-21 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 2 milyon 425 bin 560 adayın başvurduğunu bildirdi.
YÖK'ten yapılan açıklamada, YKS'ye 2025'te 2 milyon 560 bin 649, 2024'te 3 milyon 120...
İran'ın Tebriz şehrinde TIR'ına isabet eden füze parçası nedeniyle ağır yaralanan ve 6 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Hüseyin Fırat, son yolculuğunu uğurlandı. Saldırı anına tanık olan babası Coşkun Fırat, "Bir gümleme sesi geldi, ben...
Son dakika Tokat deprem haberleri.. Tokat'ta deprem mi oldu? Az önce deprem Tokat'ta nerede oldu? Tokat Kandilli ve AFAD son depremler.. 13 Mart 2026 Tokat deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu Tokat'ta? Tokat son...
Yeni bir araştırma, kraliçe bombus arılarının bir hafta boyunca su altında yaşayabildiğini ortaya koydu.
Ottawa Üniversitesi bilim insanlarının yürüttüğü çalışmaya göre, kraliçe bombus arıları su altında bir haftadan fazla hayatta kalabiliyor...
İran’ın Ankara Büyükelçiliği, Türkiye’nin hava sahasına İran’dan mühimmat girdiği yönündeki iddiaları reddetti. Büyükelçilik, konunun incelenmesi için Türkiye ile ortak teknik ekip kurulmasına hazır olduklarını açıkladı.
İran İslam...
Suriye'de bulunan Halep Kalesi, dünyanın en eski ve büyük kaleleri arasında yer alıyor. Savaş ve depremde zarar gören tarihi yapı, 2025 yılında restore edildi.
Kuzey Suriye'nin Halep şehrinde yer alan eserin yerleşim geçmişi, milattan önce 3 bin...