Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda güvenlik önlemlerinin artırılacağını, yeni eğitim yılında okullardaki bütün kameraların Emniyet'in takip sistemine dahil olacağını söyledi.
Tekin, TRT'de katıldığı yayında, okullardaki güvenlik...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın kaçırılmasına ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
İBB Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın İstanbul'un Maltepe ilçesinde 17...
Venezuela’da art arda meydana gelen 7,2 ve 7,5 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye Türkiye'den yardım ekibi gönderilecek.
Venezuela'da 40 saniye arayla meydana gelen 7,2 ve 7,5'lik depremlerin ardından arama ve kurtarma çalışmaları...
Avrupa'da etkili olan sıcaklar gelecek yurt genelinde etkili olacak. Yeni hafta ile birlikte İstanbul'da hava sıcaklığı 34 derecelere kadar yükselecek.
Avrupa'da günlük yaşamı olumsuz etkileye aşırı sıcak hava Türkiye'ye de geliyor.
Birçok...
İstanbul'da CHP'li Şile Belediyesi'ne yönelik olarak düzenlenen üçüncü dalga operasyonda rüşvet iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı.
Şile Belediyesi'ne yönelik üçüncü dalga operasyon düzenlendi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan...
Yargıtay'ın kararında iş sözleşmesinin geçerli olması için metindeki her sayfanın ayrı ayrı imzalanmasının zorunlu olmadığı, sözleşmenin hyukuken bağlayıcı olmasına adına son sayfanın imzalı ve kaşeli olmasının yeterli olduğu vurgulandı.
Bir...
Adalet Bakanı Akın Gürlek, sokak çetelerine karşı topyekün mücadele başlattıklarını ifade edip bu sabah ülke genelinde düzenlenen 48 ayrı operasyonda 841 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını duyurdu.
Organize suç örgütlerine karşı mücadele...
İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren Mustafa Eren K., cep telefonunu salona sokmayı başardı ve yapay zekayla kopya çekti. Mustafa Eren K., tutuklanarak cezaevine gönderildi, ifadesinde ise "Soruları...
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'ndaki son maçında ABD ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı'na destek veren vatandaşlar, bir araya gelerek maç izledi.
A Milli Takım, Dünya Kupası'ndaki son maçında ABD'yi mağlup etti ve turnuvaya 3 puanla veda...
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Songül Ardil, işten eve döndüğü sırada saldırıya uğrayıp kaçırıldı. Yalova'da bulunan genç kadını kaçıran kişilerin kuzenleri olduğu belirlendi.
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki...