Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İran ile Katar, Tahran ve Washington arasındaki geçici anlaşmanın uygulanması ve Katar'da bloke edilen 6 milyar dolarlık İran varlığının serbest bırakılmasını görüşmek üzere Doha'da bir araya geliyor.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail...
Görevden ayrılmaya hazırlanan İngiltere Başbakanı Starmer, ülkenin askeri kapasitesini yükselen tehditler karşısında modernize etmek amacıyla önümüzdeki dört yılda yaklaşık 300 milyar sterlinlik rekor savunma harcaması yapılacağını açıkladı...
Hindistan'da tıp fakültesi giriş sınavı sorularının sızdırılması üzerine başlayan protestolar, Yeni Delhi'de ikinci haftasını geride bırakırken eylemciler Eğitim Bakanı Dharmendra Pradhan'ın istifasını talep ediyor.
Hindistan'da gençlik hareketi...
Bursa'da elektrik direğine çarpan otomobildeki sürücüye yardım etmek isterken kopan yüksek gerilim hattına basıp akıma kapılan Furkan Alan yaşamını yitirdi.
Bursa'da trafik kazası yapan bir araca yardım etmek isterken elektrik akımına kapılan...
7'nci çocuğuna hamile olduğu gerekçesiyle cezası ertelenmişti. Teslim olmayınca operasyonla gözaltına alınan kadının bu kez de 8'inci çocuğuna hamile olduğu belirlendi.
İstanbul'da tam 157 farklı hırsızlık dosyasından kaydı olan ve hakkında 127...
Çankırı'da evinin bahçesindeki ağaca yuva yapan leylekleri telef olmuş halde bulan vatandaş, "Size sahip çıkamadım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Çankırı'da Abbas Alataş isimli vatandaşın evinin bahçesine yuva yapan iki leylek henüz...
İstanbul Avcılar'da metrobüste yankesicilik yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı.
İstanbul'da metrobüste yankesicilik yapan bir şüpheli güvenlik kameralarına takıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 10 Mayıs'ta Avcılar'da bir...
Antayalı üreticiler muzun seradan alım fiyatına tepki gösterdi.
Türkiye'de 2015'e kadar Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçeler ile Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde yapılabilen muz üretimi, üreticilere sağlanan sübvansiyonlu tarım kredisi...
Antalya'da bir sitede 13 bin liradan 20 bin liraya yükseltilen aidat mahkemeye taşındı.
Antalya'da bir sitede yaşanan aidat artışı tartışması mahkemeye taşındı.
Konyaaltı ilçesinde bulunan bir rezidansta yaşayan Hediye Hin, aidatların 13 bin...
Fatih’te 4 katlı bir binanın çatısından kopan beton parçaları sokağa savruldu.
Olay, gece saat 22.30 sularında Silivrikapı Mahallesi Meşeli Mescit Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, binanın en üst katındaki çatı kısmından büyük beton...