Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son dakika Adıyaman deprem haberleri.. Adıyaman'da deprem mi oldu? Az önce deprem Adıyaman'da nerede oldu? Adıyaman Kandilli ve AFAD son depremler.. 05 Temmuz 2026 Adıyaman deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu...
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Terör örgütünün silahlarını bırakması ve tasfiyesiyle, TBMM'de çıkarılacak yasalarla artık bu iş tamamen geride kalacak, ülkede birlik, beraberlik hakim olacak." dedi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Şırnak'ta TRT...
Didim'de deniz yatağıyla birlikte sürüklenen çocuk, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
Aydın'ın Didim ilçesinde deniz yatağıyla sürüklenen bir çocuk kurtarıldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Didim...
Balıkesir'in Kepsut ve Altıeylül ilçeleri ile Kütahya'nın Şaphane ilçesinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor.
Yaz mevsiminin gelmesi ve sıcak havanın etkisi olmasıyla birlikte bazı şehirlerde orman yangını çıktı.
Balıkesir'in Kepsut...
Bursa'da alkol denetimi sırasında şüpheli seyreden elektrikli bisiklet sürücüsü durduruldu. Yapılan kontrollerde yasal sınırdan yaklaşık 11 kat fazla alkollü olduğu tespit edilen sürücüye toplam 50 bin lira ceza kesildi.
Bursa İl Emniyet...
Ankara'da düzenlenecek olan NATO Zirvesi öncesinde Ankara Havalimanı'nda hareketlilik yaşandığı gözlendi.
Ankara'da 7-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek NATO Liderler Zirvesi için geri sayım başladı.
Zirve için hazırlıkların günler...
Başakşehir'deki Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi'nde otopark yapmak için ağaçların kesildiği iddia edildi.
İstanbul Başakşehir'deki bir sanayi sitesinde otopark yapmak için ağaç kesildiği öne sürüldü.
Olay, 13 Haziran Cumartesi günü...
Avcılar'da M.A., direksiyon çalışması yapmak için kızı M.A. ile gittiği sürücü eğitim alanında otomobili park etmek isterken iddiaya göre fren yerine gaza bastı.
Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Firuzköy Mahallesi'ndeki sürücü eğitim alanında...
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi öncesi yayıncı kuruluşları bilgilendirdi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 7-8 Temmuz'da Ankara'da düzenlenecek 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi öncesi...
ABD Başkanı Donald Trump'ın Washington'daki 4 Temmuz kutlamaları, şiddetli rüzgar, yıldırım ve yağış nedeniyle tahliye kararına sahne oldu.
ABD Başkanı Donald Trump, başkent Washington'da düzenlenen Amerikan Bağımsızlık Günü'nün 250'nci yıl...